|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο φόβος της στροφής.
Πα πα πα το τέρααααςςς.. σωραίος… Αν έχεις φόβο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Θα περάσει με τα χιλιόμετρα. Και πρέπει να περάσει, αλλιώς δεν θα την ευχαριστιέσαι. Αυτό που θα μείνει, θα πρέπει να είναι σεβασμός. Και να ξέρεις ότι ποτέ δεν φταίει ο μεθυσμένος – η κυριούλα – η ταχύτητα – τα χαλίκια – ο ταξιτζής - ο ηλικιωμένος – η λακκούβα – τα λάδια κλπ κλπ κλπ. Φταίμε ΜΟΝΟ εμείς. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι εγώ είχα Cherokee και τραβούσα τροχόσπιτο...
. . . . . . . . . . . . .... πήγαινε για ύπνο γρήγορα....... δεν είναι για σένα αυτά τα thread !! |
|
|||
|
|||
Που θα πάει......... δε θα στεγνώσει ο καιρός??? Θα στεγνώσει.......
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναπούλη μου ένα χρόνο σε διαβάζω στωικά, και σε αντιμετωπίζω με κατανόηση... Έφτασε ή ώρα που η υπομονή μου εξαντλήθηκε.... Τί δουλειά έχει ένα Honda σε ένα θέμα για στροφές και απόλαυση????? |
|
|||
|
|||
Και τι έχεις να πεις
Περιέγραψέ μας αυτό που είδες... |
|
|||
|
|||
Συγνώμη εσύ δεν είπες στις καλημέρες ότι πας για ύπνο...Απλά το είπα μην εξαγριώνεσαι.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φεύγω,, φεύγω.... Καληνύχτα σας... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 23:53 |
Η τεχνική της στροφής από το Sport Riding Techniques | soter3gm | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 14 | 02-11-2009 07:46 |
«Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 19:19 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |