|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αξιοπρέπεια
Απόσπασμα:
και να ζητάς συγνώμη ή να συγχωρείς και να μην έχεις εγωισμό τόσο που να σε τυφλώνει και να σε κάνει να χάνεις ότι ωραίο έχεις μέσα σου |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ποιος σε πειραξε κουκλι μου;;;;;;;
οταν ανεβω επανω.....θελω να μου τον δειξεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειλικρινά, κάθε άλλο παρά έτσι σκεφτόμουν όταν έγραφα τα πιο πάνω!!!!! 1. Ο πληθυντικός δεν είναι για την απόσταση, αλλά γιατί η πλειοψηφία των σχολίων περιστρεφόταν γύρω από το νόημα αξιοπρέπεια=προσωπική αρετή. 2. Αλίμονο αν είχαμε όλοι ίδιες απόψεις... θα είχαμε φτάσει στην τελειότητα ή το πιθανότερο στην ηλιθιότητα. 3. Δεν έκρινα επιθετικά κάποιον, αλλά όσο προσπαθείς να μαζέψεις μια άποψη σε λίγες γραμμές, αυτή αναγκαστικά αποκτά γωνίες. Για αυτό λέω επανειλημμένα πως δυστυχώς, όσο κι αν είναι όμορφο να το προσπαθούμε, είναι δύσκολο να κουβεντιάσεις χωρίς να βλέπεις το πρόσωπο του άλλου, συνεπώς και τον καθρέπτη της ψυχής του. Ζητώ συγνώμη αν φάνηκε έτσι η τοποθέτησή μου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν βαριέσαι "Βαρύς ο κόσμος να τον ζήσεις όμως για λίγη περηφάνεια άξιζε" που είπε κι ο Ελύτης |
|
|||
|
|||
Οχι απαραίτητα, διότι είναι πολύ εύκολο να είσαι ειλικρινής, αλλά όχι αξιοπρεπής.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και Γιάννη αγγίξαμε λίγο τελειότητα δε νομίζεις? Τόση συγνώμη δεν έχει ξαναγραφτεί |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ίσως τώρα να ψάξουμε για το φιλότιμο!!!! |
|
|||
|
|||
Aξιοπρεπης ηταν η κυρια που προχτες περασε απο το μαγαζι και μου λεει:Μηπως θα θελατε ενα πακετακι χαρτομαντηλα 50 λεπτα εχει.Της δινω τα 50 λεπτα και της λεω κρτηστε τα χαρτομαντηλα.Αφου δεν τα χρειαζεστε δεν πειραζει μου λεει και δεν πηρε τα λεφτα......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα λεμε... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γαμώ την αξιοπρέπεια μας - Εφορία κομαντατούρ | frits | Ελλάδα | 1 | 10-09-2011 15:57 |
Απειλούν να διακόψουν την αξιολόγηση υπερχρεωμένων κρατών οι οίκο | ortho | Επικαιρότητα | 24 | 04-04-2011 00:48 |
Αξιολογούνται οι οίκοι αξιολόγησης! | Michael Chatzilias | Επικαιρότητα | 1 | 04-05-2010 16:59 |
Το Εργαλειο !! -- Παλιο αλλα αξιοπρεπες!! | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 21 | 09-03-2010 17:38 |
Δειτε το ιστορικο καιρου εκει που θα ταξιδεψετε!!! | georgekostas | Χρήσιμα | 14 | 25-10-2009 09:15 |