|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέα δίωξη για Μαρινάκη!
Βρε παιδιά με τι ασχολείστε. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμη ότι σε εσάς ποντάρουν όλοι οι απατεώνες του ποδοσφαίρου για να τα κονομάνε και σκάνε στα γέλια όταν βλέπουν τα κορόιδα να τσακώνονται για το ποια ομάδα είναι καλύτερη; Μου θυμίζετε αυτούς που ταΐζουν τα άλογα στον ιππόδρομο. Έχει πιστέψει ποτέ κανένας σας ότι έχει υπάρξει αγώνας που δεν έχει καθορισθεί από πριν το αποτέλεσμά του;;;
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=frits;419837]Το ότι όσοι δεν είναι ολυμπιακοί, είναι αντιολυμπιακοί δεν σας λέει κάτι....!!!
εμας μας λεει,εσενα? Λες να ζηλεύουμε στα 45 μας την δόξα του Θρύλου..... ποτε δεν ειναι αργα! Εδώ δεν αφήσατε την ΑΕΚ να πάρει ένα πρωτάθλημα που το είχε κερδίσει μέσα στα γήπεδα τι θες να κάνουμε...να σας χειροκροτάμε κιόλας.... οι νομοι ειναι νομοι.διαφωνεις? Εσείς και ο ΠΑΟ είστε υπεύθυνοι για τα χάλια του ποδοσφαίρου εδώ και πολλά χρόνια.. Και οι Αεκτζήδες βέβαια αναπωλούν τον "Τίγρη" που άμα λάχει ξεβράκωνε και κανένα διαιτητή..... ενω οι ομαδες της...αδικημενης θεσσαλονικης ε? ...υποδειγματα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
το κανατε ######### το θεμα.......κολ@γαυροι
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ετς ετς
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΕΕΕΕ μην αρχισουμε τα συνθηματα εδω μεσα......
|
|
|||
|
|||
Εκδηλώνομαι....... ε όχι και εκδηλώνομαι τώρα...
Απλώς ... το μόνο που έχω μάθει από παιδί μικρό, στ' @ρ#1dια μου να γράφω τον ολυμπιακό... (Αντε μη το γράψω όλο τώρα...) |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποινική δίωξη στον σούπερ-χάκερ | yannis | Επικαιρότητα | 8 | 09-06-2011 12:47 |
Νέα ζελατίνα για 1150 GS | D_Artagian | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 63 | 18-12-2010 09:21 |
Νέα διάκριση για τον Κ. Γαβρά | skippybi | Πολιτισμός | 4 | 29-04-2009 02:10 |
Νέα σελίδα για την ΟΒΕΛΠΑ | KostasGS | Απαραίτητα έγγραφα | 2 | 07-01-2009 16:25 |