|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διαγραφή Κατσέλη. Να χαιρόμαστε το τυραννικό καθεστώς μ
Ναι των Σκοπιων, και αναφερθηκε σε τηλεγραφημα την περιοδο των Ιμιων και τον ρολο της ΠΟΛ.Α την εποχη εκεινη.
|
|
|||||
|
|||||
Απόσπασμα:
Μεγα λαθος Γιαννη......μεγα λαθος Απόσπασμα:
Να μια διαφορα του συντεταγμενου με το ατακτο, στο ατακτο η εγγυηση αγγιζει τα 100,000ε κι απο εκει και πανω....κλαφτα, στο συντεταγμενο ΚΑΘΕ ποσον καταθεσης ειναι εγγυημενο. Απόσπασμα:
Οι ιδιοι που αποφασιζουν ΠΑΝΤΑ! Οι ιδιοι που εριξαν τον ΚΚ (υποκλοπες, κριση) κι εφεραν τον ΓΑΠ. Απόσπασμα:
15+ τουλαχιστον!!! και με τον Θεο παραμασχαλα!! Απόσπασμα:
Οταν εισαι στο καναβατσο δεν ενεργεις παντα με σοφια... εγω νομιζω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιάννη, εγώ για παράδειγμα έχω δάνειο (αρχικό) 310.000 ευρώ, με το εκάστοτε επιτόκιο της ΕΚΤ, συν ένα σταθερό ποσοστό της Ελληνικής τράπεζας. Είναι το ίδιο αν μετατραπεί ο μισθός μου σε δραχμές;;;; Επίσης αν βγούμε από την ευρωζώνη, τι θα ισχύει από όλα αυτά;;; Επίσης από που θα "ανακάμψουμε" και πότε;;; Εμείς δεν έχουμε ούτε τους πόρους της Αργεντινής, ούτε ομοιογένεια στις ατομικές μας επιδιώξεις (δυστυχώς!!!). Φαντάζεσαι λοιπόν τον πληθωρισμό να τρέχει κατοστάρι και εμένα στα 50+ να ψάχνομαι με 3 παιδιά για "διαπραγματεύσεις";;;; Όχι ότι θα κωλώσω, ποτέ δεν το 'κανα, αλλά γιατί να επιδιώκω από μόνος μου το κακό μου;;; Το να φτάσουμε εδώ ήταν παραπάνω από σίγουρο αφού, ειδικά από την ένταξη στην ΕΟΚ και μετά (το πριν ας πούμε πως "παραγράφεται") αντί για οργάνωση και διοίκηση, πέσαν σαν τις ακρίδες ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ στην μάσα. Από πολιτικούς, εργολάβους... μέχρι "επιδοτούμενους" αγρότες. Τα βλέπαμε, τα λέγαμε, μας λοιδορούσαν και φυσικά μας είχαν στην απόξω. Είτε γιατί δεν θέλαμε, είτε γιατί δεν μπορούσαμε. Δεν είναι αυτή η χώρα που ονειρευτήκαμε, αλλά είναι η χώρα που ζούμε. Βλέπεις για παράδειγμα το φόρουμ. Η πλειοψηφία της μάζας κινείται προς κάποια κατεύθυνση... όσο και να κινούντε κάποιοι λίγοι διαφορετικά, δεν αλλάζει και πολύ... και η ζωή δεν είναι φόρουμ, αν σε κάνει ban, δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία. εκτός και είσαι χριστιανο/μουσουλμανο/εβραίος κλπ και πιστεύεις στη βασιλεία των ουρανών. Εγώ πάντως όχι. Φαντάσου τον δικό μου θυμό, όταν δουλεύω από πιτσιρικάς σε απίθανες δουλειές και συνθήκες, πάντα μαχητικός και διεκδικητικός, χωρίς "πλάτες" και χωρίς μια δραχμή χάρισμα. Φαντάσου λοιπόν να βλέπω κυρίως τους χθεσινούς βολεμένους και αδιάφορους. Τους βαστάζους των εργολαβο/πολιτικο/δεσποτάδων κλπ, μόλις θίγεται ΚΑΙ η δικιά τους τσέπη να θέλουν, με την ίδια ανωριμότητα που διαβιούσαν πριν, να γκρεμίσουν τα πάντα. Το αστείο ξέρεις γιατί;;; Επειδή τους τάζουν πάλι λαγοπετρόχειλα οι πατρόνοι τους. Βέβαια είναι ενδεδυμένοι τον μανδύα της αγανάχτησης, του πατριωτισμού και της αγνότητας μιας και έτσι θα τραβήξουν και όσους απεγνωσμένα ζητούν μια σανίδα σωτηρίας. Κουραμπιέδες που ξεροκουνιώνταν σαν φλωρέτες τόσα χρόνια, γίναν τώρα "τσε γκεβάρα"... Σιγά μετά από τόσα χρόνια στον πάνω και στον κάτω κόσμο να μην μπορώ να τους διακρίνω. Λες να έγινα ξαφνικά κομματικός φίλαθλος;;;; Ότι ήταν να περάσω, το πέρασα μικρός με τις μαγουλάδες και την ιλαρά. Τώρα έχω σοβαρές υποχρεώσεις που δεν μου επιτρέπουν να ακολουθώ το κάθε μ@λ@κομπούκωμα. Και σε μένα ζητάνε παραπάνω φόρους κλπ και στον πατέρα μου μείωσαν την σύνταξη και... και... και... όλα όσα τραβάμε όλοι. Και λοιπόν τι θα γίνει;;; Θα ρίξουμε την ασπίδα και θα τρέχουμε;;; Τέτοιες ώρες δεν υπάρχουν προδότες στην πρώτη γραμμή. Όσοι ήταν να προδώσουν "έφυγαν νωρίς". Όσο για βασούλες και πάγκαλους... όταν νοικοκυρευτούμε, δεν θα τους δίνουμε σημασία, γιατί δεν θα αξίζουν τίποτα. Τώρα είτε βάσω λέγεται είτε ντόρα είτε γιακουμής, άλλη επιλογή δεν έχουμε. Ο καλός ο καπετάνιος φαίνεται στην φουρτούνα, αλλά στη φουρτούνα ΔΕΝ αλλάζεις καπετάνιο και επειδή έχω πέσει κάμποσες φορές σε πραγματικούς κυκλώνες ξέρω τι σου λέω. Πριν να φύγεις από το λιμάνι ας πρόσεχες. Διάβαζα τις προάλλες, πως αυτό που χρειάζεται ο Πειραιάς έλεγε ένας, είναι μια υποθαλάσσια σήραγγα, να ενώνει το λιμάνι με το Φάληρο!!!! Επικαθήμενη βέβαια στον βυθό, για να μην κοστίσει λέει πολλά!!!! Ο "νέος" δήμαρχος λέει πως αυτό που είναι ανάγκη, είναι να γυρίσει το λιμάνι στον Δήμο... καταλαβαίνεις!!! Έχουν τρελαθεί που δεν περισσεύει για ρεμούλα και πιάνοντε από τα μαλλιά. Ο πρώτος ΔΕΝ είναι πολιτικός!!! Αριθμούς, όπως έλεγε ο παπαντρέας βρίσκουμε όσους θέλουμε και όπως τους θέλουμε. Αν κάτσεις και ψειρίζεις τα νούμερα που πετάει το κάθε νούμερο θα σου πάρουν και το σώβρακο. Δες εσένα, μετά από τόση αγανάχτηση και αγώνα, καταλήγεις να πεις ας δοκιμάσουμε και τον σαμαρά. Και δεν είσαι σίγουρα πουλημένος. Γιατί όμως μέχρι τώρα έλεγες πως όλοι οι πολιτικοί είναι σκάρτοι και να τους φάμε και τώρα λες "δεν πειράζει λίγο ακόμα";;;; Για μένα λοιπόν, όπως τόσα χρόνια έκαναν κουμάντο πίσω από την κουρτίνα "άλλοι"... έτσι τώρα ας βγουν στο μπαλκόνι, να έχουν και την ευθύνη. Γιατί τώρα τους καίει και ευτυχώς για μένα ακόμη είμαστε εκεί που πρέπει (εκεί μπορούσαμε). Απόσπασμα:
Δεν φτιάχνει το πολίτευμα τον λαό, αλλά ο λαός το πολίτευμα. Καταλαβαίνεις πως δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα, ούτε είχα ποτέ "ασυλίες" και κουραφέξαλα. Εκτονώνω την πίεσή μου κι εγώ και ελπίζω οι "έξω απ' το χορό" να δείξουν κατανόηση, παρ' όλη την "ρύπανση" που από αμφοτέρους δέχοντε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλά ο Γιώργος είναι μοναδικός!!!!
Αλλά ρε συ Κώστα, αμάν πια... Γιατί δηλαδή δεν πειράζει όταν οι απόψεις τους ( όχι των ίδιων πάντα ) προσβάλουν εμένα και πειράζει όταν το κάνουν οι δικές μου;; Δεν βαριέσαι, την γλυτώσαμε και τώρα και πάμε γι' άλλα... Τουλάχιστον είχα μια σύνδεση, έστω και αργή και εκτονώθηκα λίγο. Από το βράδυ θα σας χάσω για όσες μέρες πάλι προκύψει, να μην σας ζαλίζω κιόλας με τις "ασυλίες" μου!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τωρα για σενα,πως να το κανουμε?εισαι λιγο προκλητικος αν δε σε ξερει καποιος! αντε να τα ξαναπουμε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιάννη δε διαφωνώ σε κάτι απ'ότι γράφεις. Αυτό που μου την έδωσε κι εξακολουθεί να μου τη δίνει είναι ότι μας τρελλαίνουν στο παραμύθι και μασάμε ακόμη. Αυτό που μου τη δίνει φίλε είναι πως από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα επαγγελματικά στην Ελλάδα προσπαθώ να είμαι εντάξει, υπό την έννοια ότι δηλώνω πάντα τα εισοδήματά μου μέχρι ευρώ. Μου τη δίνει που μου ζητάει κι άλλα χωρίς όμως να φροντίζει να με φέρει σε θέση να του τα δώσω. Με χαλάει που κάθε φορά προσπαθούν να με κάνουν κάτι που δεν είμαι. Και δεν είμαι ούτε απατεώνας φίλε μου ούτε διεφθαρμένος ούτε εκμεταλλευτής. Κι όμως με έχει βάλει στη γωνία και με "δέρνει". Δε με ρωτάει, διότι δεν τον ενδιαφέρει και διότι έχει άλλων συμφέροντα να φροντίσει πως τα φέρνω βόλτα. Δεν τον ενδιαφέρει ότι για να του δηλώσω όσα βγάζω είμαι μονίμως καβάλα στη μηχανή χειμώνα καλοκαίρι. Ξέρεις Γιάννη, πάντα ήθελα να είμαι έντιμος, αυτό με μάθανε να είμαι. Και μου τη δίνει αφάνταστα που με βάζει σε σκέψεις ότι πρέπει να κάνω έκπτωση σε αυτό για να επιβιώσει η οικογένειά μου. Για να μην το κάνουμε δακρύβεχτο, δεν έχω πεινάσει ποτέ, αλλά έχω περάσει και δύσκολες στιγμές και πίστεψέ με δε θα επιτρέψω να πεινάσουν οι γυναίκα και το μωρό μου. Θα φάω λαρύγγια αν χρειαστεί. Οσο για το Σαμαρά.... ήδη το χάνει το παιχνίδι, δεν είναι ο ηγέτης που κάποιοι θα ήθελαν να είναι, ίσως κι εγώ σε αυτούς, αλλά οι ψευδαισθήσεις κρατάν λίγο φίλε. Οπως έγραψα, θα ήθελα κυβερνήσεις συνασπισμών όσο κι αν μας έχουν πείσει ότι δε μπορεί να γίνει. Και.... ήρεμα νερά όπου κι αν είσαι..... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Γιάννη και αντεύχομαι είτε σε θάλασσα, είτε σε στεριά. Για τα υπόλοιπα, μην ανησυχείς, επιβίωσαν άλλοι δυσκολότερα... και εμείς θα τα καταφέρουμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σίγουρα θα τα καταφέρουμε. Αλλά ο θυμός είναι εδώ. Και κάποιοι, κάποτε πρέπει να πληρώσουν, όσα τους αναλογούν!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι 100 ημέρες που θα αλλάξουν τη χώρα και η τελεσθείσα εσχάτη προ | Vagelis Gar | Ελλάδα | 16 | 09-09-2011 05:57 |
Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-3 | SenseiG | Αθλητισμός | 15 | 02-05-2011 01:32 |
Κι όμως υπάρχουν αυτοί οι Νόμοι... | Gazi | Χρήσιμα | 11 | 07-01-2011 15:19 |
Αφαίρεση εσωτερικού Schouberth | griv_gs | Κράνη | 1 | 31-08-2010 20:53 |
Σπέρνει τρόμο στις αγορές η Ύφεση Νο2! | vaggel | Ελλάδα | 0 | 25-08-2010 15:01 |