|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θεσσαλονικη-Nordkaap με...vespa
Είναι ήρωες τα παιδιά, τί να λέμε ...
Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια με Vespa, κυρίως νησιά και έχω καταευχαριστηθεί την απλότητα λειτουργίας - συντηρήσεως, το απίστευτο φόρτωμα, το γεγονός ότι σε πάει παντού απροβλημάτιστα και οικονομικά. Με μεγάλες μηχανές πλέον (αλλά και με την ίδια 200άρα στο γκαράζ), δεν περνάει καν από το μυαλό μου να ξανακάνω μεγάλο ταξίδι a la vespisti. Ίσως αν υπήρχε η κατάλληλη παρέα, ο χρόνος και η νεανική μέση που είχα κάποτε, (η οποία με τη Vespa ταλαιπωρήθηκε αβάσταχτα ) να το αποτολμούσα! Ως τότε, καλά ταξίδια στους τολμηρούς ! Υ.Γ. Και μην ξεχνιόμαστε ! Τα μεγάλα εθνικά δίκτυα, δεν είναι το φόρτε της. Μικρές επαρχιακές οδοί και η μυρουδιά του λαδιού να ανακατεύεται με τις ευωδιές της φύσης ! . . |
|
|||
|
|||
Μπράβο στα παιδιά για το τόλμημα ενός τόσο μεγάλου ταξιδιού με βέσπα . Η ζωή θέλει και την τρέλα της . |
|
|||
|
|||
Μάλλον εχω κάποιο πρόβλημα συμφωνώ με όλους σας, θέλω το ψυχολόγο μου????????
Θέλω να φύγω να χαθώ και με βέσπα και DSW και με αυτοκινούμενο και με αεροπλάνο Ανίατος η αρρώστια μου. |
|
|||
|
|||
Παρακαλω καποιος ευγενης mod, ας μεταφερει το παρον thread στο section "Ταξιδια στο εξωτερικο".
Οχι, δεν θα κανω συγκρισεις, . . ...θα ειμαι πολιτισμενος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πέστε μου μπράβο ρε παιδιά Μήπως άμα είχα και την 13χρονη κόρη μου μαζί θα ήμουν ανεύθυνος |
|
|||
|
|||
Υ.Γ. Και μην ξεχνιόμαστε !
Τα μεγάλα εθνικά δίκτυα, δεν είναι το φόρτε της. Μικρές επαρχιακές οδοί και η μυρουδιά του λαδιού να ανακατεύεται με τις ευωδιές της φύσης ! Δημητρη, με "εφτιαξες" τωρα... αφου ξερεις, ειμαι αρρωστος... . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλα δεν ξεχνω! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το 1994 στην Ρόδο με έναν κολλητό… Μιλάμε ότι έχω κάνει ΤΑ χιλιάδες χιλιόμετρα με Vespa! Έχω Vespa από το 1987, ήταν του πατέρα μου 1960 μοντέλο, μετά πήρα αυτή που βλέπετε του 1981 και την είχα μαζί με ένα παπάκι. Όλα τα άλλαξα αλλά την Vespa ποτέ! Συνόδευε ότι και να έπαιρνα στο γκαράζ… Η Vespa είναι κουλτούρα και έρωτας, δύσκολο μηχάνημα με περίεργη συμπεριφορά στο οδήγημα, αν δεν ξέρεις θα πέσεις και με μια απλή λακκούβα….τις στροφές τις αποφεύγει σαν τον διάολο το λιβάνι, αν την μάθεις και τις κάνεις τα κέφια είναι απολαυστική σε επαρχιακούς δρόμους και με όχι τέρμα τα γκάζια… Από φόρτωμα….σαν γαϊδούρι!....είναι άλλο πράμα, αν δεν έχεις ανακατευτεί την βλέπεις και γελάς…. Επι τις ουσίας, δεν ξέρω αν θα έκανα τόσο μακρινό ταξίδι με Vespa, είναι αρκετά δύσκολο, η μικρή ρόδα είναι μεγάλο πρόβλημα και αν μάθεις μετά με άλλη μηχανή το θέμα «μέσης» που αναφέρθηκε είναι μεγάλος παράγοντας. Ως Βεσπάκιας όμως δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά! Το εργαλείο το δουλεύω ακόμα καθημερινά και πηγαίνω στο Οινοποιείο και με 1,5 χιλιόμετρα χώμα παρακαλώ! Αθάνατο μηχάνημα….λέτε να κρατήσει και το gs τόσο? |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Καφες στη Θεσσαλονικη Τεταρτη 13-7-11 | paschalis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 23 | 14-07-2011 14:01 |
καφε στην Θεσσαλονικη 24/5/10 ωρα 20.00 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 29-05-2010 10:05 |
καφεδακι στην θεσσαλονικη 9-11 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 26 | 10-11-2009 11:47 |
«Η Θεσσαλονίκη δεν ήταν Eλληνική» | sotos | Επικαιρότητα | 13 | 02-06-2009 12:18 |