|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: EKTAKTOΣ ΑΧΑΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ 24-09-2013
Αρχίσαμε με καφεδακια......
Τα........varadero της παρέας! Και οι κυρίες της παρέας! Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Η ώρα περνούσε το σκοτάδι ήρθε και κάποιος έψαχνε δικαιολογία που δεν έβλεπε....
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Κάποιοι ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε έχουν το μικρόβιο του μοτοσυκλετιστη μέσα τους.......
|
|||
|
|||
Τα μπυρονια και οι τσικουδιες άρχισαν να έρχονται και το γέλιο ασταμάτητο
|
|||
|
|||
Αφού ήρθαν και οι ποικιλίες και ως γνήσιοι τζέντλεμαν δώσαμε πρώτα στις κυρίες μας..
Και έπειτα κι εμείς με την σειρά μας.......Αφού ανάψαμε τα φώτα.. (κουίζ:ποιανού είναι το κεφάλι) Φάγαμε μέχρι σκασμού..... Κάποιοι δεν πίστευαν στα μάτια τους και κρατούσαν σημειώσεις.... Ο δε φίλος Νίκος Χ είχε πάρει το πιάτο αγκαλιά και δεν το άφηνε!! Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Εδώ να πούμε πως οι μπθύρες και οι τσικουδιες ήσαν άφθονες....τόσο που κάποιος άρχισε να πίνει με το νεροποτιρο! Ζησιμε γελάσαμε πολύ βρε φίλε!
Να πω πως χάρηκα πάρα πολύ που μαζευτήκαμε έτσι από το πουθενά μια ωραία παρέα, περάσαμε τέλεια Νίκο,Τάκη και Ηλία χάρηκα πολύ και σας ευχαριστώ για όλα.!Γιώργο θα τα πούμε σε μια γρήγορη! Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! Last edited by mario; 25-09-2013 at 11:55. |
|
|||
|
|||
Ωντος αλλη μια μια βραδια με πολυ γελιο και καλοπροαιρετη πλακα. Χαρηκαμε που ειδαμε ξανα φιλους που λογω αποστασης τους βλεπουμε αραια και που και νεους που τους ξεραμε μονο απο φωτο ή απο το ψευδονυμο τους. Ενα ευχαριστω σε ολους και καλο ταξιδι στα παιδια που σημερα το πρωι αναχωρησαν απο πατρα αντε και στην επομενη
|
|
|||
|
|||
περασαμε τελεια , και χαρηκα πολυ για τους Μακεδονες και τον συντεκνο .
η τσικουδια ηταν υπεροχη . ( και με το νεροποτηρο !?!?!? . το πειραχτηρι γαρ ) . |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπραβο στην παρεα.Μαριε η Πατρα τραβαει σαν μαγνητης!
|
|
|