|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή στη Λευκάδα για μπάνιο-φαγητό-διασκέδαση και ωραίες διαδρομούλες...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή στη Λευκάδα για μπάνιο-φαγητό-διασκέδαση και ωραίες διαδρομούλες...
Απόσπασμα:
ΠΟΥ ΧΆΘΗΚΕΣ.. Κάμε τον Ανήφορο. Εσένα τουλάχιστον δεν έχει πρόβλημα με τη ζέστη. Διάβασες τι γράφει έμας φίλος με τα φρένα. Και εγώ που είχα την εντύπωση ότι φρενάρουν με τα πόδια..τα gs.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέσα είμαι. Θα χαρώ να σας γνωρίσω. |
|
|||
|
|||
ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ Σ/Κ... δείτε σας παρακαλώ άμεσα τι θα κάνετε... και ενημερώστε με !!!
Θα πρέπει να ξέρω το αργότερο την Τετάρτη στον καφέ στη Βάρκιζα. Δείτε παρακάτω στοιχεία νέου ξενοδοχείου στη Νικιάνα επίσης!!! Αναχώρηση από Αθήνα: Παρασκευή 16/7 18:00 Στάση στο Olympus Plaza στο Αντίριο για καφέ και βενζίνη... Εκτιμώμενη άφιξη στη Λευκάδα 23:00 Διαδρομή Αθήνα - Κόρινθος - Πάτρα - Αντίριο - Αγρίνιο (μέσω Ιονίας οδού έξω από το Αγρίνιο - γλυτώνουμε και χρόνο και χλμ.) - Αμφιλοχία - Βόνιτσα - Λευκάδα Διαμονή 1/ Ξενοδοχείο Aliki στη Νικιάνα (Lefkada Greece - Aliki Hotel on Lefkada Island - Nikiana) Φαίνεται καλό, καθαρό και με ωραία θέα... Η τιμή που μου έκαναν για το μονόκλινο είναι 50€ με πρωινό και για το δίκλινο 60€ με πρωινό. Αυτή τη στιγμή έχω προχωρήσει στις ακόλουθες κρατήσεις: 1/ CPretenteris (μονόκλινο για 16 & 17/7) 2/ Michael Chatzilias (δίκλινο για 16 & 17/7) 3/ Nikos-x (δίκλινο για 16 & 17/7) Δυστυχώς δεν μπορούμε να κρατήσουμε όλα τα δωμάτια μέχρι αργά την Κυριακή, αλλά μπορούμε να κρατήσουμε 1 δωμάτιο (χωρίς χρέωση) ώστε να κάνουμε μπάνιο και να ετοιμαστούμε καθώς και για να συγκεντρώσουμε τα πράγματά μας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δωμάτια διαθέσιμα αλλά θα πρέπει να ξέρω μέχρι αύριο βράδυ στον καφέ στη Βάρκιζα) να ενημερώσω για τις τελικές κρατήσεις και να στείλω προκαταβολή. Παρασκευή (16/7) βράδυ 1/ Φαγητό σε παραλιακό ταβερνάκι στο Νυδρί 2/ Ποτάκι στο Νυδρί Σάββατο (17/7) πρωί 1/ Πρωινό στο ξενοδοχείο 2/ Καφέ στη Λευκάδα (λιμνοθάλασσα) 3/ Μπάνιο στο Κάθισμα ή Πόρτο Κατσίκι Σάββατο (17/7) μεσημέρι-απόγευμα 1/ Γεύμα στο χωριό Βασιλική (σε γραφικό κολπίσκο) Σάββατο (17/7) βράδυ 1/ Λευκάδα για Καλαμπόκι / Παγωτό / Ποτάκι / Οφθαλμόλουτρο Κυριακή (18/7) πρωί 1/ Πρωινό στο ξενοδοχείο 2/ Μπάνιο στους Εγκρεμνούς Κυριακή (18/7) μεσημέρι 1/ Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπάνιο και πακετάρισμα 2/ Light φαγητό στο Νυδρί ή κάπου στη διαδρομή μας (Το πλάνο της Κυριακής μετά το μπάνιο, μπορούμε να το αποφασίσουμε από κοινού στον καφέ της Τετάρτης στη Βάρκιζα). Παίζουν και κάτι σούβλες... αλλά είναι υπό συζήτηση... Αναχώρηση από Λευκάδα για Αθήνα: Κυριακή (18/7) 17:00 με εκτιμώμενη άφιξη στις 22:00 ανάλογα με τις στάσεις. Συμμετοχές: 1/ CPretenteriS (Μονός) 2/ Michael Chatzilias (Μονός ή Διπλός τελικά??? - Πες μου για να φτιάξω το δωμάτιο) 3/ Nikos-x (Διπλός - Θα μας περιμένει την Παρασκευή το βράδυ στο ξενοδοχείο Aliki) 4/ Syan --> ????? Στράτο επιβεβαίωσε συμμετοχή 5/ Nikolas33 --> ????? Νίκο επιβεβαίωσε συμμετοχή 6/ Άλλος κανείς...??? 7/ Άλλος κανείς...??? Ενσωμάτωση στην εκδρομή, φίλων που θα βρίσκονται στην περιοχή: 1/ nik3bos (θα ξεκινήσει από Αγρίνιο - αν ταιριάξει θα ενσωματωθεί μαζί μας στην Ιονία οδό την Παρασκευή το βράδυ - θα σε ενημερώσω για εκτιμώμενη άφιξη στον κόμβο του Αγρινίου την Παρασκευή το απόγευμα, οπότε στείλε μου με PM το τηλ. σου - Δεν απαιτεί διανυκτέρευση) Ευχαριστώ και είμαι στη διάθεση σας για διευκρινήσεις... Παρακαλώ επιβεβαιώστε έγκαιρα για να τακτοποιηθεί η διαμονή που είναι το άγχος μου... Άντε τώρα που γυρίζει..... ... Δεν βλέπω συμμετοχές πολλές... τι γίνεται..?? Όλοι boxer έχετε και βλέπετε θερμοκρασίες Σαββατοκύριακου?? Κωστής 6973-886010 |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα ΦίλοιForum!
Niko-X, θυμάμαι...θυμάμαι... Κάθε φορά που επιστρέφω στην Δανία και βγαίνω στους δρόμους τους, θυμάμαι εκείνο το ταξίδι... Πρετεντέρη! Συκοφαντίες! Με βερμούδα ήμουν, με 80 πήγαινα, το "μαγιώ" γράφεται "μαγιό" (είναι "Το" μαγιό, γένος ουδέτερο...) και μόλις γύρισα από Δανία, Παξούς, Σύβοτα και Λευκάδα. Επιβεβαιώνω λοιπόν την συμμετοχή μου για την Λευκάδα - μονός όμως - και Πρετεντέρη - σε παρακαλώ - πες της να μου κρατά και δυο φίλες να μην είμαι μόνος, καταλαβαίνεις...τόσο δρόμο.... Πάμε και λίγο Λευκάδα λοιπόν γιατί πολύ μείναμε σπίτι.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για το άλλο που λες... θα σε ενημερώσω στη Βάρκιζα από κοντά... solo θα είμαστε... και ξέχνα τα σενάρια που πλάθεις... Άσε που αν ήξερα ότι είσαι μοναχούλης σου... δε θα χρειαζόμασταν δεύτερο δωμάτιο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μάλλον θα μιλάμε μήνες γι αυτό το ταξίδι... |
|
|||
|
|||
ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ Σ/Κ... δείτε σας παρακαλώ άμεσα τι θα κάνετε... και ενημερώστε με !!!
Θα πρέπει να ξέρω το αργότερο την Τετάρτη στον καφέ στη Βάρκιζα. Δείτε παρακάτω στοιχεία νέου ξενοδοχείου στη Νικιάνα επίσης!!! Αναχώρηση από Αθήνα: Παρασκευή 16/7 18:00 Στάση στο Olympus Plaza στο Αντίριο για καφέ και βενζίνη... Εκτιμώμενη άφιξη στη Λευκάδα 23:00 Διαδρομή Αθήνα - Κόρινθος - Πάτρα - Αντίριο - Αγρίνιο (μέσω Ιονίας οδού έξω από το Αγρίνιο - γλυτώνουμε και χρόνο και χλμ.) - Αμφιλοχία - Βόνιτσα - Λευκάδα Διαμονή 1/ Ξενοδοχείο Aliki στη Νικιάνα (Lefkada Greece - Aliki Hotel on Lefkada Island - Nikiana) Φαίνεται καλό, καθαρό και με ωραία θέα... Η τιμή που μου έκαναν για το μονόκλινο είναι 50€ με πρωινό και για το δίκλινο 60€ με πρωινό. Αυτή τη στιγμή έχω προχωρήσει στις ακόλουθες κρατήσεις: 1/ CPretenteris (μονόκλινο για 16 & 17/7) 2/ Michael Chatzilias (μονόκλινο για 16 & 17/7) 3/ Nikos-x (δίκλινο για 16 & 17/7) Δυστυχώς δεν μπορούμε να κρατήσουμε όλα τα δωμάτια μέχρι αργά την Κυριακή, αλλά μπορούμε να κρατήσουμε 1 δωμάτιο (χωρίς χρέωση) ώστε να κάνουμε μπάνιο και να ετοιμαστούμε καθώς και για να συγκεντρώσουμε τα πράγματά μας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δωμάτια διαθέσιμα αλλά θα πρέπει να ξέρω μέχρι αύριο βράδυ στον καφέ στη Βάρκιζα) να ενημερώσω για τις τελικές κρατήσεις και να στείλω προκαταβολή. Παρασκευή (16/7) βράδυ 1/ Φαγητό σε παραλιακό ταβερνάκι στο Νυδρί 2/ Ποτάκι στο Νυδρί Σάββατο (17/7) πρωί 1/ Πρωινό στο ξενοδοχείο 2/ Καφέ στη Λευκάδα (λιμνοθάλασσα) 3/ Μπάνιο στο Κάθισμα ή Πόρτο Κατσίκι Σάββατο (17/7) μεσημέρι-απόγευμα 1/ Γεύμα στο χωριό Βασιλική (σε γραφικό κολπίσκο) Σάββατο (17/7) βράδυ 1/ Λευκάδα για Καλαμπόκι / Παγωτό / Ποτάκι / Οφθαλμόλουτρο Κυριακή (18/7) πρωί 1/ Πρωινό στο ξενοδοχείο 2/ Μπάνιο στους Εγκρεμνούς Κυριακή (18/7) μεσημέρι 1/ Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπάνιο και πακετάρισμα 2/ Light φαγητό στο Νυδρί ή κάπου στη διαδρομή μας (Το πλάνο της Κυριακής μετά το μπάνιο, μπορούμε να το αποφασίσουμε από κοινού στον καφέ της Τετάρτης στη Βάρκιζα). Παίζουν και κάτι σούβλες... αλλά είναι υπό συζήτηση... Αναχώρηση από Λευκάδα για Αθήνα: Κυριακή (18/7) 17:00 με εκτιμώμενη άφιξη στις 22:00 ανάλογα με τις στάσεις. Συμμετοχές: 1/ CPretenteriS (Μονός) 2/ Michael Chatzilias (Μονός) 3/ Nikos-x (Διπλός - Θα μας περιμένει την Παρασκευή το βράδυ στο ξενοδοχείο Aliki) 4/ Άλλος κανείς...??? 5/ Άλλος κανείς...??? Ενσωμάτωση στην εκδρομή, φίλων που θα βρίσκονται στην περιοχή: 1/ nik3bos (θα ξεκινήσει από Αγρίνιο - αν ταιριάξει θα ενσωματωθεί μαζί μας στην Ιονία οδό την Παρασκευή το βράδυ - Νίκο θα σε ενημερώσω για εκτιμώμενη άφιξη στον κόμβο του Αγρινίου την Παρασκευή το απόγευμα, οπότε στείλε μου με PM το τηλ. σου - Δεν απαιτεί διανυκτέρευση) Ευχαριστώ και είμαι στη διάθεση σας για διευκρινήσεις... Παρακαλώ επιβεβαιώστε έγκαιρα για να τακτοποιηθεί η διαμονή που είναι το άγχος μου... Άντε τώρα που γυρίζει..... ... Δεν βλέπω συμμετοχές πολλές... τι γίνεται..?? Όλοι boxer έχετε και βλέπετε θερμοκρασίες Σαββατοκύριακου?? Κωστής 6973-886010 |
|
|||
|
|||
Άντε να βλέπω συμμετοχές........Καλά να περάσετε παιδιά............
|
|
|||
|
|||
Να βλέπεις... να βλέπεις... αλλά εσύ γιατί δε δηλώνεις..??? Ε? Ε?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
Πολλές και ωραίες ΦΩΤΟ από το παγκόσμιο κύπελο | frits | Διάφορα | 7 | 23-06-2010 10:34 |
Δωρεάν διασκέδαση και φαγητό,λογω κρισης | gsmaniac | Ελλάδα | 4 | 29-05-2010 22:14 |
πληροφοριες για Λευκάδα.... | zoi | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 22-05-2010 11:01 |
Η Veyron… πάει για μπάνιο! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 6 | 11-12-2009 10:12 |