|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σ Υ Γ Γ Ν Ω Μ Η
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Tόχω δεί Σταύρο και υποκλίνομαι στο μεράκι και το καλό γούστο του Γιώργου! όχι μόνο στις μηχανές (ώριμες και πιτσιρίκες) αλλά και στις μουσικές επιλογές και στο καλό του χιούμορ! ΄Ολο από χαμηλά τραβάει πάντως... μου θυμίζει το video της Τζούλιας... λές??? ..ο Γιώργος μας???
(Πάντως κάτι ο ένας κάτι ο άλλος ή το μαμήσαμε τελείως το νήμα του Κυριάκου ή φτιάξαμε άλλο κλίμα! τελείως πάντως εκτός θέματος!!! Προβλέπω πενθήμερη επιεικώς και κούρεμα με την ψιλή από τους admin) |
|
|||
|
|||
Σήμερα το μεσημέρι, πηγαίνοντας να πάρω τον πιτσιρίκο από το σχολείο, σε μονόδρομο, μου βγαίνει παρκαρισμένος τυπάκος χωρίς φλας από αριστερά και σταματάει.
Μην γνωρίζοντας τις προθέσεις του, πλακώνομαι στα φρένα και το σώζω την τελευταία στιγμή. Επιλογή α΄: να κατέβω κάτω και να του γαμ.... ό,τι έχει και δεν έχει. Επιλογή β΄: να τον "μπινελικώσω" και να φύγω. Επιλογή γ΄: να φύγω και να ηρεμήσω. Προτίμησα την γ΄επιλογή, έφυγα και μετά από 500μ. φθάνω στο σχολείο του παιδιού, ξεπεζεύω και να σου ο τυπάκος: "χίλια συγνώμη φίλε, σε τρόμαξα. Θα σταματούσα ξέρεις αλλά εσύ δεν το γνώριζες..." "Δεν πειράζει φίλε, αλλά άναβε και κανά φλασάκι, δωρεάν είναι" η απάντησή μου. Τί θέλω να πω. Καμμιά φορά, μια αντρίκεια εξήγηση σε σώζει από πολλά παρατράγουδα. Το παλληκαράκι ευγενές, αναγνώρισε το λάθος του και ίσως κάποιος άλλος μοτοσυκλετιστής σωθεί στο μέλλον από το φλας που ίσως ανάψει. Πολλές φορές παρεξηγούμαστε άνευ λόγου, ιδιαιτέρως στα γραπτά που δεν βλέπει ο καθένας μας την φάτσα του άλλου. Γι αυτό, η συγκεκριμένη παρέα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία, γιατί ξεπερνά τις μικροδιαφορές και με επίπεδο σαν κι αυτό του Κυριάκου ξεχωρίζει και μεγαλώνει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έχεις π.μ. ...
|
|
|||
|
|||
Τελικά μόνο εγώ δεν κάνω σπαμ εδώ και κρατάω πάντα χαρακτήρα .
``Τόπε το νόμο` ` έλεγαν εδω παλιότερα, και το ακολουθώ . Αλήθεια, θα πρέπει να ζητήσω πολλές συγνώμες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εσύ και ο φίλος ο Κώστας.........Ποιός Κώστας???Δεν σου λέω... δεν σου λέωΜάντεψε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τον μόνο αντισπαμάκια που έχουμε εδώ... |
|
|||
|
|||
Στέλιο μας βάζεις δύσκολα...
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Όχι κι εσύ ρε Κώστα να ζητήσεις συγνώμη ....
|