|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μήνυμα προς τους φίλους αστυνομικούς!
Απόσπασμα:
Και οχι φίλε,σεβομουν και είχα μάθει απ την οικογένεια μου να μαι ευγενικός! Οι μαλαkiεs που έκανα ηταν αθώες... |
|
|||
|
|||
Εντάξει φίλε. Προφανώς ήσουν η εξαίρεση...και μάλλον δεν ξέρεις τι είναι η ψυχολογία της αγέλης. Και πιθανόν να μην υπηρέτησες και στο στρατό, αλλιώς θα ήξερες για ποιό πράγμα μιλάω.
Πάντως αν επιστρέψουμε στα δημοσιεύματα της εποχής θα δούμε ότι ο Κορκονέας επέστρεψε εκεί που τελικά έγινε το έγκλημα παρά την αντίθετη εντολή του κέντρου. Ο πιτσιρικάς ήταν άτυχος, έπεσε πάνω στον καουμπόυ.... |
|
|||
|
|||
Συμφωνω απολυτα με ntinopoulo. Ολοι καναμε ######## μικροι αλλα σιγουρα δεν πετουσαμε μπουκαλια η οτιδηποτε αλλο σε αστυνομικους.και φυσικα αδικαιολογητος ο ειδικος φρουρος που εστω σκεφτηκε να σηκωσει οπλο.(δεν συζηταω καν για το οτι πυροβολησε). Ολα αυτα ομως δεν σημαινουν οτι θα κανουμε το πιτσιρικα και εθνικο ηρωα της μνημονιακης αντιστασης. Επισης δεν ακουω κανεναν να κανει πορειες και επεισοδια στη μνημη των 3 ανθρωπων που καηκαν στη marfin στις 5-5-2010. Αλλα εκει δεν εφταιγε μπατσος ε... Κριμα για τη λογικη σκεψης
|
|
|||
|
|||
Παρακαλώ θα μπορούσατε να μας παραθέσετε την πηγη που λεει ότι οι πιτσιρικάδες πέταγαν μουκάλια η οτιδήποτε άλλο στον κορκονέα ?
|
|
|||
|
|||
Μπορω να παραθεσω τη προσωπικη μου αποψη και γνωμη που ειδα το περιπολικο μετα το συμβαν. Και δεν προσπαθω να πεισω καποιον για την εξελιξη των γεγονοτων εκεινης της νυχτας απλα λεω την αποψη μου. Οπως επισης προσπαθω να μπω στη λογικη του γιατι να σηκωσεις οπλο σε εναν 15χρονο χωρις λογο αλλα δεν μου ειναι εφικτο.. Και μην κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος. Δεκαδες παιδια πεθαινουν καθε χρονο απο αλλου τυπου εγκληματιες(γιατι εγκληματιας ειναι και ο κορκονεας) ...και κανεις δεν διαμαρτυρεται για αυτους. Και οπως ειπα και πριν μην αναγουμε το νεκρο παιδι σε ηρωα της αντιμνημονιακης πολιτικης του συριζα και του καθε πολιτικου.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποιον Συριζα μου λες ρε φίλε.Δεν με ενδιαφέρει τίποτα απο όλα αυτά. Μέσα στο σπίτι μου έχω διαρκώς έφηβους δεκαπεντάρηδες φίλους του γιού μου που έχουν αρχίσει να ψάχνονται για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω τους.Είναι φυσικό ( η ηλικία βλέπεις ) η αντίδραση τους να είναι ¨επαναστατική¨. Τρελαίνομαι μόνο στην ιδέα ότι υπάρχουν άνθρωποι που ναι μεν δεν δικαιολογούν τον αστυνομικο που σηκώνει όπλο αλλά δεν τον καταδικάζουν και τελείως αφού απέναντι του είχε φοβερούς και τρομερούς πιτσιρικάδες με δολοφονικά μπουκάλια. Τα άλλα που λες δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.Εγω απλά λυπάμαι για τον αδικοχαμένο έφηβο...τίποτα άλλο. Last edited by diomiles; 06-12-2012 at 19:46. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα το ελεγα οτι προκαλεσε την τυχη του... η οτι "οποιος νυχτοπερπατει,λασπες και ##### πατει"... υπηρετησα και με το παραπανω... εσυ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν ειδα κανεναν να ηρωοποιησει τους τρεις αυτους ανθρωπους... οι οποιοι ηταν πραγματικα ατυχοι... αυτη λεγεται ατυχια γιαννη! |
|
|||
|
|||
εσυ diomiles δεν ξερεις που ειναι ο δεκαπενταχρονος γιος σου τα βραδια?
θα αισθανοσουν ωραια αν ο γιος σου πεταγε μπουκαλια σε αστυνομικους? ισως και να του ελεγες "μπραβο αγορι μου,μικρος εισαι,ψαχνεσαι...,ετσι κι αλλιως δεν ειναι ...δολοφονικα! οσο για τις πηγες μου,δε σε αφορουν... ουτε εχω καμια ιδιαιτερη καουρα να σε πεισω... πιστευε οτι θελεις... |
|
|||
|
|||
Εγω ξέρω πολύ καλά που είναι ο γιός μου τα βράδυα.
Εσύ είσαι σίγουρος ότι θα ξέρεις που θα είναι ο δικός σου? Εύχομαι σε όλα τα παιδιά ( και στο δικό σου φυσικά ) που θα θέλουν να αντιδράσουν και να διαμαρτυρηθούν να μην πέσουν σε κάποιον ψευτόμαγκα κορκονέα. Ποιες πηγές σου!!!!!Απο το στομάχι σου τα έβγαλες... Απο μένα τέλος .Δεν έχει νόημα για μένα τέτοια κουβέντα. |
|
|