|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόθεση διοργάνωσης Training on Track I μεσω του GS forum
Απόσπασμα:
ναι βεβαια αξίζει τον κοπο......!!!!!!! αφου φτανεις τον μπροστινο τροχο διπλα στην bt του αλλου μπροστα....... (δεν τον εχουμε φωτο ) μετα το λεβελ θα περνας τον τροχο κολαρο ...........
spam τέλος. .... |
|
|||
|
|||
Ψυχούλα είσαι
|
|
|||
|
|||
Ο λογαριασμός για την καταθεση ειναι:
Alpha Bank - IBAN GR 4701401020102002786005715 στο όνομα Δουρίδας Δημήτριος, όπου απαραιτήτως θα πρέπει να συμπληρώσετε το nick name σας, ώστε να γνωρίζουμε από ποιον κατετέθησαν τα χρήματα. Ας συμφωνουμε όλοι στην ημερομηνία ας καταθέσουμε το 20ρικο και προχωράμε ! |
|
|||
|
|||
άρα συνοψίζοντας...είπαμε για Κυριακή 7/4/13, Αθήνα (φαντάζομαι), φουλ εξοπλισμένοι (το έχουμε), 20 € προκαταβολή (εύκολο) και εμένα θα μου φύγει η φοβία της στροφής που στρίβω λίγο καλύτερα και γρηγορότερα από κουτσή χελώνα πάνω σε λάσπη??? ε τότε αύριο θα κάνω κι εγώ κατάθεση (από Πειραιώς μέσω ίντερνετ έχει και εξτρά χρεώσεις ή μόνο 20 €??? )
|
|
|||
|
|||
Το περίμενα πώς κ πώς, και επιτέλους θα γίνει
Μπράβο για τη πρωτοβουλία Η ημερομηνία μου φαίνεται μια χαρά... Μία ερώτηση μόνο θα είναι μονοήμερο??? Χρειάζεται να ξέρω για να κάνω ανάλογο προγραμματισμό στη δουλειά μιάς και τα σκ δεν τα έχω ελεύθερα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα χρειαστείς το σαββατο ή την Κυριακή ελευθερη..... Αξιζει τον κοπο...μην το χάσεις |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
χωρίς να μας επιβαρύνετε με τραπεζικές προμήθειες ... |
|
|||
|
|||
Γιατι το Σαββατο κυριε Ex Mod......???
|
|
|||
|
|||
Το προηγουμενο μαθημα εγινε Σαββατο και Κυριακη....
Νομιζω οτι μπορειτε να βρειτε μια μερα να σας βολεψει Καποιοι απο εμας δεν μπορουσαμε σαββατο και το καναμε κυριακη Last edited by gsmaniac; 26-02-2013 at 00:54. |
|
|