|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Transalpina Romania
περιμένουμε και το υπόλοιπο για τελική αξιολόγηση |
|
|||
|
|||
Μπραβο Πανο!
Ωραια και νεα οπτικη γωνια σε γνωριμα μερη! |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Πάνο, την καλύτερη εποχή διάλεξες
(το μαγαζάκι super) |
|
|||
|
|||
4η ΜΕΡΑ
Την επόμενη λοιπόν μας περίμενε μια εκπληξη. Κοιμηθήκαμε με 18 βαθμούς και όταν ξυπνήσαμε έβρεχε και είχε μόλις 8. Άρχισα να κρυώνω στην σκέψη πόσο θα είχε κορυφή Transfagarasan. Ντυθήκαμε καλά και ... Ξεκινάμε επιτέλους την φοβερή Transfagarasan Φτάνοντας στην λίμνη στην κορυφή, πραγματικά είχαμε παγώσει. Υπήρχε παντού ομίχλη. Η στάση στο εστιατόριο στην λίμνη ήταν απαραίτητη. Τα νύχια μας είχαν γίνει μπλε. Γρήγορα μέσα για ζεστή σούπα. Είδα θερμοκρασία και -2 αλλά δεν ξαναέβγαζα γάντι για φωτό. Πάμε να φύγουμε λοιπόν από την στάση και παγωμένα όλα τα χειριστήρια της μοτό, και το κλειδί δεν έμπαινε. Ξέχασα λίγο το κρύο, μαλιστα ζεστάθηκα γιατί θυμάμαι ότι ίδρωσα, αλλά τελικά βάλαμε μπρός και κατέβασμα |
|
|||
|
|||
Η διαδρομή πολύ όμορφή, Νερά παντού
Βρήκα και μέρος για την επόμενη κοπή το πίτα Στάση στο φράγμα για ανταλλαγή απόψεων με δύο ¨Αγγλους που μας ρωτάγαν τι καιρό είχε πάνω μιας και αυτοί πήγαιναν αντίθετα από εμάς. Συνέχεια στο πραγματικό κάστρο του Δράκουλα. Σιγά μην ανέβω 1480 σκαλιά. Λίγη ξεκούραση πλέον στους 20 βαθμούς. Να βγάλουμε και τα πολύ ζεστά ρούχα. Φτάσαμε Βουκουρέστι. 26 Βαθμούς και αναμμένα τα δικά μου λαμπάκια που ήμουν εκεί 40 λεπτά. τρελή κίνηση. Τρελάθηκε και η μοτό και άναψε και αυτή. Ξενοδοχείο και βόλτα στην πόλη. |
|
|||
|
|||
μπράβο Παναγιώτη, μου θύμισες όμορφα μέρη...
Τελικά τώρα που ξαναβλέπω τις εικόνες, το ζήτημα Ρουμανία σηκώνει και επίσημη εκδρομή gsforum.gr Να το ξεσαλώσουμ-ξεσκίσουμε καμμιά 30αρια GS |
|
|||
|
|||
5η ΜΕΡΑ
Επιστροφή πλέον προς Βουλγαρία απο Ryse Σταση Veliko Tarnovo για καφε κάνουμε και διαφήμιση το gsforum και απο εκεί μια πολυ ωραια δασική διαδρομή για Velingrad Εννοείται οτι μετά απο τόσα χιλιόμετρα το δώρο μας ήταν μια περιποίηση spa. Σάουνα χαμάμ και μετά κουβάς με παγωμένο νερό. Να το τραβήξω? Ηδη τα μαλλιά μου γίνανε καρφιά Κρύο κρύο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ήταν το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι.
Το απόλαυσα πάρα πάρα πολύ σχεδόν σε όλα τα χιλιόμετρα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Είχε διάρκεια 6 μέρες. Διανύσαμε 2.511 χιλιόμετρα, ξοδεύσαμε για καύσιμα 180 ευρώ περίπου. Συνολικό κόστος για δύο άτομα 500 ευρώ. Νιώσαμε διαφορά θερμοκρασίας από -2 έως 29 31 βαθμούς δηλαδή . Άντε πάντα όρθιοι και στα επόμενα |
|
|||
|
|||
μπραβο ρε παναγιωτη πολυ ωραία φοτο νομιζω οπως και ο χαρης πρεπει να ετοιμαζεται μια ομαδικη στην ρουμανια γιατι αξιζει πραγματικα και συμφερει οικονομικα!!!!!!! παντα τετοια
|
|
|