|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Παζάρι του Διαβόλου 19-20-21 Απριλίου 2013
Τα σέβη μου Μιχαήλ να σας δούμε ευκαιρία |
|
|||
|
|||
Κι άλλο μωρέ ήδη έπρεπε να δηλώσεις διπλός |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Η ανεξάντλητη Ελλάδα, το παντοτινό καλοκαίρι που έχουμε μέσα μας, η ανάγκη της επικοινωνίας, ο χρόνος που τρέχει αμείλικτος, το γέλιο που τείνει να εκλείψει απ΄ τη ζωή μας.......
όλα αυτά που μας πειράζουν, μας ενοχλούν, μας συρρικνώνουν, μας πάνε σε δρόμους που δεν θέλουμε να διαβούμε, υπάρχει τρόπος να γλιτώσουμε.... τα σχέδια, τα όνειρα, η αναμονή, για την επόμενη συνάντηση μας.... ....μου είπε ένας φίλος |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και μια παρουσίαση από επαγγελματίες
|
|
|||
|
|||
Κι ένα γλέντι που ευελπιστούμε να ζήσουμε κι εμείς σ΄αυτή τη βόλτα μας, με τους ήχους και τα χρώματα αυτής της ιδιαίτερης χώρας που ξέρει να πονάει, να γελάει, να φιλοξενεί, να φιλεύει, και να ζει μοναδικά από τη μιά άκρη ως την άλλη
|
|
|||
|
|||
Ωραία παρουσίαση Σοφία.
Προσωπικά αυτή την περίοδο δεν μπορώ να σας βοηθήσω σε τπτ. Με το που έβγαλα τον Πατέρα από το Νοσοκομείο Ιωαννίνων έκανα εισαγωγή στην Άρτα την ίδια ημέρα την Μητέρα μου. Θα είχα ζητήσει την βοήθεια του Κώστα του Μανιακού αλλά η γριά μας βγήκε σκληρό καρύδι. Πιστεύω να πάρει σήμερα εξιτήριο. Να είσαι καλά. Τα παιδιά από τη ΛΕΜΟΠ σας βοήθησαν………….. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περαστικά Νάπο όλα καλά να πάνε μη στεναχωριέσαι όλα θα τακτοποιηθούν κι εσείς να είστε καλά |
|
|