|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καταζητείται R1200 GS - 2011
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο Μανος οτι πουλαει ειναι αστερι αλλιως δεν θα στον συνεστηνα...προσοχη την αλλη φορα σε αυτα που λεμε γιατι δεν ειναι ομορφο να προσπαθει καποιος να βοηθησει και να λεγονται ανακριβειες για κατι που δεν ισχυει! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
αγαπουλα...ασε τα οχτακο και πεσε.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Συγγνώμη! Δικαίωμα! Παρεξήγηση, οπότε ακολουθεί και η εξήγηση. Ή μάλλον η επανάληψη. Θα τονίσω επίτηδες τις λέξεις:
"...Οπότε θεωρώ, χωρίς φυσικά να μπορώ να το στηρίξω κάπου, ότι θα το έχει "σκίσει" το μηχανάκι καθότι θα ήξερε πως αργά ή γρήγορα θα το μεταπωλούσε ως αντιπρόσωπος. Δεν ξέρω αν μπορώ να σας μεταφέρω ακριβώς την αγωνία μου με τη συγκεκριμένη μηχανή. Απλά τα εταιρικά μηχανάκια-αυτοκίνητα είναι αυτά που φοβάμαι περισσότερο. Ο χρήστης ΔΕΝ νοιάζεται, γιατί πρακτικά ΔΕΝ είναι δικό του. Γράφω λοιπόν χαρακτηριστικά ότι ΘΕΩΡΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΠΟΥ. Άρα ούτε πληροφοριοδότης υπάρχει, ούτε έχω κάποιο ιδιαίτερο λόγο να προσβάλλω τον συγκεκριμένο πωλητή. Στο προηγούμενο μου μάλιστα post έγραψα "περίεργο" και δεν ανέφερα τίποτα για να προλάβω την όποια παρεξήγηση χωρίς λόγο γιατι ακριβώς (πάμε άλλη μια) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. Με ρώτησε μέλος του φόρουμ γιατί γράφω "περίεργο" στην αρχή. Απαντάω στην ερώτηση και μου την πέφτετε γιατί δεν ζήτησα επεξήγηση. Μα σας είπα πουθενά ότι έχω ακούσει για το συγκεκριμένο πωλητή ή για τη συγκεκριμένη μηχανή κάτι και θέλω διασταύρωση για αυτό που άκουσα ή διάβασα; Τι γράφω γενικά και χαρακτηριστικά λίγο πιο κάτω: τα εταιρικά μηχανάκια-αυτοκίνητα. Γενικά! Λέτε να θέλω να αγοράσω αυτοκίνητο (εκτός από το κόκκινο Seat); Ως φιλοσοφεία στην αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, μηχανής, κινητού, πλυντηρίου ρούχων κλπ. αναφέρθηκα ότι τα εταιρικά μεταχειρισμένα προιόντα με προβληματίζουν. Τι να κάνω; αφού έχω αυτή την άποψη. Με ρωτήσατε να σας την πω, σας την είπα και σας πειράζει η άποψη η οποία το ΞΑΝΑΛΕΩ δεν έχει να κάνει με τον πωλητή αλλά με την κατηγορία. Ελπίζω να είναι σαφείς οι απαντήσεις/επεξηγήσεις και να είναι ΠΛΕΟΝ κατανοητά αυτά που έγραψα πριν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αύριο λοιπόν (ξανά τηλέφωνο) Κρήτη και ζητάω το Μάνο, ε; |
|
|||
|
|||