|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nεο ΤomTom Urban rider, για μοτοσυκλετες.
πηγα στα χρωματοπωλεια αλλα εχουν πιο μεγαλα,και μαλλον θα κοψω λιγο. η θα πω να μου στειλουν αυτο απο την makan.
|
|
|||
|
|||
και γω το δικό μου, το μαμίσιο, για το τενερέ το κόντυνα... αν το κόψεις μη ξεχάσεις να φας τα γρέζια σε τριβείο γιατί τα παξιμάδια είναι ασφαλείας!
|
|
|||
|
|||
το παραγγειλα απο την makan.
|
|
|||
|
|||
σήμερα το δοκίμασα με πολύ βροχή από ωρωπό μέχρι κύμη... δε κατάλαβε τίποτα.
|
|
|||
|
|||
περιμενω το διχαλακι,να το δοκιμασω και εγω...χωρις ηχο το εχεις,η εχει τα bluetooth ?
|
|
|||
|
|||
χωρίς ήχο ακόμα...
|
|
|||
|
|||
οταν αδειασει εντελως η μπαταρια,ποση ωρα το φορτιζουμε,μεχρι να ξανα γεμισει? 8ωρες?
|
|
|||
|
|||
Μέχρι να δεις το λαμπάκι που θα σου ανάψει κόκκινο την ώρα που θα δώσεις ρεύμα να γίνει πρασινο......!!
|
|
|||
|
|||
Θεολόγε και Κωστα(dent),με βάλατε στην μπρίζα και εμενα...,τσέκαρα τιμή χθες βράδυ στο site του κωτσο,και έχει τιμή 119€(internetikη παραγγελία),λές
|
|
|||
|
|||
η τιμή είναι μούφα Γιώργο δεν έχουν να παραδοσουν από ότι ξέρω.....!!!!!! Δεν χάνεις βέβαια να κανείς μια κίνηση ....!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GPS Tom Tom Urban Rider EU (το αφεντικό τρελάθηκε!) | yns | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 19 | 18-02-2011 14:29 |
TOM TOM URBAN RIDER | Albatros | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 10-11-2010 21:24 |
TOM-TOM urban rider | diomiles | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 02-11-2010 14:04 |
Πως ασφαλιζετε τις μοτοσυκλετες σας; | chrisGSA | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 23-05-2009 18:33 |