|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκπαιδευτική μοτο-εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία - Κυριακή 12 Δεκεμβρίου !!! Π
μη χάσεις εσύ...
καλόμαθες έ;;; πάρε το εργαλείο του Γιώργου για τέστ και κάντηνε με χίλια φίλε!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκπαιδευτική μοτο-εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία - Κυριακή 12 Δεκεμβρίου !!! Π
Εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω τελικά...
ιδωμεν |
|
|||
|
|||
Μη στεναχωριέσαι Χαρούλη!! Μου λες αν αλλάξει κάτι...
|
|
|||
|
|||
Έχουμε μείνει στάσιμοι... ή ιδέα μου είναι...??
Συμμετοχές 1/ CPretenteriS 2/ ThanDim 3/ Dent (Κώστας+Νατάσα) 4/ Bill_800GS 5/ 6/ 7/ 8/ 9/ 10/ Αυτό είναι που λένε.... 3 κι ο κούκος... |
|
|||
|
|||
Δεν υπάρχουν "στριφτεροί"..... ή φοβούνται μην κρυώσουν....?
Ζητείται "σκούπα"...... |
|
|||
|
|||
Κωστή τη διαδρομή θα μας οδηγήσει το Zumo σου; Ισως γι' αυτό κάποιοι δυσκολέυονται να δηλώσουν!
Ειναι κάποιοι που έχουν να κάνουν service μέσα σε 1000-2000 χλμ οπότε θα χρειαστούν εξουσιοδοτημένο στο δρόμο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ενδιαφέρουσα διαδρομή και προορισμός.,.,
αν ήμουν στην Αθήνα Κώστα θα ερχόμουν .,.,με τις μπάντες.,.,. |
|
|||
|
|||
στην εκπαιδευτική εκδρομούλα της Αρχαίας Ολυμπίας - βάλτε με στο πρόγραμμα - θα έρθω με την goldwing -[θεού θέλωντος και όχι καιρού επιτρέποντος]
κώστας goldwing |
|
|||
|
|||
Καλημέρα - Καλησπέρα!
Η εκδρομή super ιδέα! Από την πρώτη στιγμή που "ανέβηκε" στο μυαλό μου ήμουν "μέσα", αλλά έπρεπε να κανονιστούν λεπτομέρειες δουλειάς, οπότε είμαι κατά 90% μέσα! Παρατηρούσα λίγο τις προβλέψεις για τον καιρό το άλλο Σ-Κ και ειδικότερα την Κυριακή 12/12 και κάτι λέει για χιόνια προς Βυτίνα και χαμηλές θερμοκρασίες ... Μήπως να μετατοπιστεί για Κυριακή με καλύτερο καιρό... ? Κωστή sorry που το λέω αυτό αλλά να μην έχουμε πρόβλημα... Υ.Γ. Για σκούπα ... Μήτσος! |
Tags |
αρχαία ολυμπία, μουσείο, μονοήμερη, εκδρομή, εκπαιδευτική |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αρχαία στην Κάλυμνο | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 7 | 31-07-2010 16:05 |
Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 360 | 22-07-2010 23:18 |
22-23/5 Αρχαία Ολυμπία | syan | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 24 | 03-03-2010 01:08 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 14:53 |