|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από που "βγαίνει" το nickname σας
Lerian = Λέριος ο κάτοικος της Λέρου αν και στη σχολή που ήμουν (ΤΕΙ Αθηνών) με φώναζαν Λερίτη οι κολλητοί και το χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό αλλά αποφάσισα να μην συνεχίζω να αναπαράγω το λάθος Leriths. Αυτααααά...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Tο ekatontarxos ηταν το παλιο ονομα της οικογενειας.Κατάγομαι απο την Αρκαδία και επειδή οι άνθρωποι τοτε δεν μπορουσαν να ζησουν απο τη γη γινονταν μισθοφοροι και καραβανάδες.Υπάρχουν καί άλλα αντίστοιχα ονόματα που χαθήκαν στο χρόνο.Στην παλιά είσοδο της Τριπολης υπηρχε μια ταβερνα (από Μεσσηνία) που την λέγαν Δεκαρχος (υπάρχει ακόμα εγκατελελημένη)και τις προάλες που είχα πάει στά Καλάβρυτα αναμεσα σταυρό και χιονοδρομικο εχει φτιαχτει μια όμορφη ταβέρνα 'Πένταρχος".Τό Καυκούλας βγαίνει από τη συνήθεια κάποιου προπαπου να παιρνει μαζί του στή βοσκή στα πρόβατα και την καραβάνα του.Οι πελοπονήσιοι τό λένε "καυκί" και καυκί καυκί βγήκε τό Καυκούλας.Η οικογένεια έχει γραπτές περ####νές καί όχι μονο για την αυθεντικότητα του ονόματος που φτάνουν μέχρι τους Ενετούς και ίσως και τους Βυζαντινούς.
Το γέλιο ήταν στο πρώτο ταξίδι μου έξω,στην Κων/πολη το 2002 με το ΜΟΤΟ το Πασχα με ένα φίλο παρέα (και άλλους 300 μοτοσυκλετιστές).Πως τον λέγαν?ΚΟΜΝΗΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ και δεν κάνω πλάκα !!! Επειδή είμαστε όλοι λίγο μαγκωμένοι πού επισκεπτόμασταν το "θεριό" πλανιόταν και στόν αέρα τό πως θα αξιολογούσαν οι Τουρκοι στό τελωνείο ενα ντερέκι άντρακλα με ένα όνομα ΣΗΜΑΙΑ !!! (Στο πατριαρχείο ένας μοναχός λίγο έλειψε να πέσει ανάσκελα όταν τού ανεφερα τα ονόματά μας) Last edited by ekatontarxos; 07-10-2009 at 09:38. |
|
|||
|
|||
Δημήτρης=Μήτσος =mits
και επειδή mitsηδες υπήρχαν πολλοί κότσαρα και το 70 από το γεννέθλιο έτος 1970. |
|
|||
|
|||
να πω και γω......εκτός απο τον γνωστό ήρωα που συμπτωματικά μαρέσει..
πριν κάτι χρόνια σε 3μερη εντουράδα..σε χωριό της ορεινής κορινθίας.αφού τελειώνει μετά τη βόλτα το στήσιμο σκηνών,τα ξύλα για τη φωτιά κλπ κλπ,πάμε σε κοντινή ταβέρνα με τη παρέα,με τα εντουράδικα τα ρούχα,και λάσπη μέχρι τα μούτρα. μέσα εκει,ντόπιος τεραστίων διαστάσεων,μεθυσμένος άσχημα,που καθόταν στα τραπέζια των γεράκων,αλλά κανείς δεν του έλεγε να φύγει,απο φόβο εμφανή.με τα πολλά,ήρθε και κατσικώθηκε και στο δικό μας.αφού άρχισε να μιλάει πολύ επιθετικά,για μας τους αθηναίους που πήγαμε κει να γελάσουμε με τους χωριάτες και να ψωνίσουμε ναρκωτικά,(συγκεκριμένα πρέζα),ξαφνικά,το μένος γύρισε προς εμένα.πετάγεται πάνω και αρχιίζει να φωνάζει <και μου ρθες εσύ εδώ με τα ρούχα του μπάτμαν να γελάσεις μαζί μου....κλπ...>.και μας έβγαλε το περίστροφο που κουβαλούσε.....δεν έγινε τίποτα,άρχισε να γελάει μόνος του,αλλά μας υποχρέωσε να τον πάμε σπίτι του.όταν έγινε και αυτό,άρχιζε να φωνάζει μες τη νύχτα,να πάμε για κάφέ σπίτι του γιατί θα μας πυροβολούσε(γελώντας).και νάσου πάλι το μπιστόλι έξω... για πότε κουμπώσαμε πρώτες και εξαφανιστήκαμε γλιστρώντας και πλαγιολισθαίνοντας δεν λέγεται.... αυτά.....έτσι μου έμεινε ο batman.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εμένα είναι λιγότερο μυθικό είναι το όνομα μου με λίγο επίθετο και χρόνο γέννησης PEtros PAX..... 66 αλλά γίνω μύθος up up and awayyyyyyy!!!!!!!!!!!!!! (Clark Kent). |
|
|||
|
|||
Το δικό μου nick έχει δύο έννοιες....
Gazi (Είναι τα τέσσερα πρώτα γράμματα από το επίθετό μου ) Αλλά βγήκε κατά σύμπτωση από εκεί....Τί εννοώ???Το πρώτο μου αυτοκίνητο,ήταν ένα Peugeot 106 Rallye 270ps..Οπότε τα υπόλοιπα είναι κατανοητά....... Ολοι με φώναζαν GAZI και μου αρέσει..... |
|
|||
|
|||
το ονομα μου και το μισο επωνυμο μου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ολο με 1000 πηγενες!!!!! Γεια σου φιλε GAZI!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |