|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιό site εμπιστεύεστε για πρόγνωση καιρού ???
Weather Pro App στο κινητό και το iPad. Νομίζω υπάρχει και αντίστοιχο site. Ποτέ δε μου έχει τύχει να πέσει έξω, και επιπλέον δεν χρειάζομαι υπολογιστή ή wi-fi για να το δω.
Βέβαια, από τον επόμενο χρόνο με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, δε θα καταναλώνω και το πρόγραμμα 3G του κινητού! Super! |
|
|||
|
|||
Αν όλα αυτά τα apps μας έλεγαν από πού συλλέγουν στοιχεία και κάθε πότε, θα κάναμε τη καλύτερη επιλογή
|
|
|||
|
|||
ΣΕΡΦΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ INTERNET ?????????????????????????????????
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ tsitso ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ tolhs [/SIZE][/COLOR] σιγουρα πραγματα |
|
|||
|
|||
Το ίδιο πιστεύω και εγώ ακράδαντα
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
||||
|
||||
Σωστό !!!
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Last edited by syan; 10-11-2013 at 07:21. |
|
|||
|
|||
Το weatherpro για iPhone
https://itunes.apple.com/gr/app/weat...294631159?mt=8 Έχει καλές κριτικές αλλα λέει κάποιος ότι στους αεριδες στα δωδεκανησα κάθισε μια εβδομάδα και ήταν συνεχώς εκτός πρόβλεψης. Μάλλον αλάνθαστη πρόβλεψη δεν υπάρχει. Το accuweather βλέπει σχετικά καλά αλλα σαν εφαρμογη ψιλοκολαγε και την είχα βγάλει. Εγω χρησιμοποιώ την native εφαρμογή που τραβάει απο yahoo και έλεγε την περασμένη Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη βροχή στην Βουλιαγμενη ενώ έβρεξε μόνο Τετάρτη. Το weathercube https://itunes.apple.com/gr/app/weat...555306679?mt=8 έπεσε πιο πολύ μεσα έλεγε βροχή μόνο Τετάρτη. Και γενικά το χρησιμοποιώ πιο πολύ λόγω design αλλά και στο ταξίδι στο εξωτερικό δεν έπεσε έξω γενικά. Τώρα για επιμέρους ανέμους , και επαρχιακές πόλεις δεν ξέρω αν κάνει δουλεια. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Κινητό εννοώ το iPhone. Πρόλαβαν και σου έδωσαν απάντηση άλλοι :-) Επίσης, χρησιμοποιώ και μία άλλη εφαρμογούλα, Rain Today, που σου δίνει την πιθανότητα να βρέξει (αυτό που μας ενδιαφερει κυρίως) https://itunes.apple.com/gb/app/rain...326461840?mt=8 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πως θα βρεις την εσωτερική σου ηρεμία | erik | Διάφορα | 15 | 16-02-2011 11:17 |
Το παλιό μνημόνιο-Η ιστορία επαναλαμβάνεται μετά 167 χρόνια | kgs | Ελλάδα | 6 | 08-10-2010 21:30 |
Μην εμπιστεύεσαι κανένα!!!!!! | pepax66 | Ανέκδοτα | 12 | 12-04-2010 09:20 |
Τι σημαίνει το Barcode που εμφανίζεται στο site της google ; | georgekostas | Διάφορα | 2 | 07-10-2009 20:48 |
Ρουλεμαν διαφορικου : Βαρεσανε διαλα! | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 14-08-2009 23:52 |