|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: «Σκυλάνθρωποι» --- Γιατί δεν θέλουν τους Έλληνες;
Απόσπασμα:
Γειά σου γάτε Θοδωρή!!!!!! Αν τουλάχιστον γέλασες κέρδος είναι, γιατί άλλοι έμειναν στο... ξύδι!!! Όπως το είπες, είναι προφανές πως δεν είμαι για παραπάνω, αφού δεν κατέω πράμα από τις μεγάλες συνωμοσίες που βλέπει ένα λαγωνικό σαν και σένα!!!! Νομίζω είσαι και αστυνομικός ή κάτι τέτοιο... σίγουρα θα σε έχουν και στις εξιχνιάσεις μυστηρίων με τέτοιο μυαλό... τυχεροί που είμαστε!!!! ΥΓ. Η πλάκα θα είναι τελικά ο μπαρμπα-Πλάτωνας να μίλαγε παραβολικά για την Ατλαντίδα και να εννοούσε την Αθήνα!!! Άσε που δεν μίλησε κανένας άλλος για αυτήν εκτός του Πλάτωνα που είπε ΚΑΙ για τους Αιγύπτιους παπάδες... Αλλά μην ζορίζεις εσύ αστέρι μου με τέτοια πράματα το κοφτερό μυαλό σου, γιατί έχουμε τόσους εχθρούς που καραδοκούν... Εβραίους, Βησιγότθους, Λέλεγες, Κάϊν, όφις φαρμακερός... |
|
|||
|
|||
Το θέμα έχει χάσει το όποιο ενδιαφέρον του, και κατάντησε στο ποιός θα ειρωνευτεί, θα χλευάσει και θα μειώσει τον άλλον περισσότερο. Κρίμα ...
|
|
|||
|
|||
Πως γίνεται να μην υπάρχει αντιπαράθεση σε άλλα ζητήματα, αλλά όταν φτάνουμε σε θέματα Ελληνικής ιστορίας (νεώτερης και αρχαίας) να διαφωνούμε...;;;
Σε ποια άλλη χώρα θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Σε ποια άλλη χώρα θα ειρωνεύονταν και θα χλεύαζαν (σε πολλές περιπτώσεις) την ιστορία του Έθνους; Αντί τα θέματα που μας αφορούν ως χώρα και ώς Έθνος να μας ενώνουν, ιδιαίτερα αυτά να μας χωρίζουν... Και τέλος, η πατρίδα και η ιστορία μας δεν είναι ούτε παρωπίδες, ούτε στενομυαλιά, είναι αυτό που είμαστε, είναι η βάση (και έχουμε την καλύτερη) για να ξεφύγουμε από την μιζέρια και να πάμε μπροστά!!! Γιατί αυτό που ζούμε, αυτά που γίνονται, αυτά που ανεχόμαστε δεν είναι η Ελλάδα! Last edited by ckalfas; 02-09-2011 at 16:55. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επίσης αν προσέξεις τα περισσότερα θέματα αυτού του είδους αυτό το σκοπό ενδόμυχα εξυπηρετούν. Κάποιος θέλει να τα χώσει και κάποιος άλλος να εκτονωθεί. Έτσι κι αλλιώς πως να αντιπαραθέσεις όσα πιθανόν να γνωρίζεις;; Στην καλύτερη περίπτωση θα γράφεις κάννα δίωρο και θα είσαι και τυχερός αν ο πρώτος που θα σου απαντήσει θα είναι "ήρεμος", διαφορετικά... Όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό!!! Σε άλλη περίπτωση θα φας χρόνο να γκουγκλάρεις, μέχρι να βρεις κάτι που να πλησιάζει την άποψή σου... κολοκύθια. Αυτό άλλωστε φάνηκε πεντακάθαρα από την αρχή και εδώ. Εγώ διαφώνησα με το αρχικό θέμα και αντιπρότεινα ένα τίτλο βιβλίου. ΧΩΡΙΣ να το διαβάσει κάποιος και να σχολιάσει θετικά ή αρνητικά, κάνει τον πονηρό (η εκτόνωση) και τα χώνει με "αφορμή" τάχα μου την καταγωγή του συγγραφέα!!! Υπερθεματίζει δε και έτερος κρατώντας το προφανώς "μανιάτικο" από άλλο θέμα... Μύλος χωρίς νόημα... αλλά λέω και πάλι, δεν είναι απαραίτητα κακό κάτι τέτοιο!!!! Θα μου πεις φόρουμ μοτο είναι. Ε, τι να γίνει προκύπτουν κι αυτά. Εδώ θέλω τόσες μέρες να ποστάρω μια διαδρομή (γύρος του Χελμού από χώμα) και δεν βρίσκω χρόνο να φτιάξω τον χάρτη!!! Καλά να είμαστε πάντως... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ποιά είναι αυτή η ιστορία, πως γράφτηκε και ποιούς σκοπούς εξυπηρέτησε αυτή η οπτική, φέρνει την διαφωνία. Η υπεράσπιση της μιας άποψης δεν ακυρώνει την πρόθεση για πρόοδο της άλλης. Ο άκρατος εθνικισμός δεν είναι πάντα ο σοφότερος σύμβουλος και συνήθως δίνει και λαβές για διεκδικήσεις σε όσους μπορεί να εποφθαλμιούν κάτι από τον τόπο σου με ανάλογο τρόπο. Επανειλημμένα έχεις σχολιάσει σε αντίστοιχα δικά μου, θεωρώντας ίσως( ;;; ) πως δεν με νοιάζει το συμφέρον του τόπου μου και κατ' επέκταση του σπιτιού μου. Σου φαίνομαι για άνθρωπος που θα επιχειρούσε κάποιος να μου πάρει έστω κι ένα κεραμίδι και θα τον άφηνα;;;;; Το πως θα το υπερασπιστώ όμως εξαρτάται από την δική μου εμπειρία, τις δικές μου δεξιότητες και πάνω απ' όλα το δικό μου μυαλό. Ευτυχώς μέχρι τώρα το μυαλό μου δουλεύει γερά και επιβιώνω αρκετά καλά, χωρίς μάλιστα να είχα ποτέ βοήθεια ή "ξένες πλάτες". Αυτό μου επιτρέπει να είμαι ισχυρογνώμων. Πρόσεχε άλλο ισχυρογνώμων και άλλο ξεροκέφαλος. Έχω αναθεωρήσει πολλές απόψεις και ιδέες στη ζωή μου και χαίρομαι γιατί ακόμη νοιώθω νέος και ζωντανός για όσες ακόμη χρειαστούν. Και θα κλείσω με το κλασσικό "πάντα φιλικά"!!!! Last edited by yannis; 02-09-2011 at 19:33. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό το γεγονός από μόνο του είναι αρκετό και ενοχλεί οποιονδήποτε δηλώνει υπερήφανος... και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος "ακραίος" εθνικιστής για να ενοχληθεί! Η υπερηφάνεια δεν είναι εθνικισμός! Όσο για τον τρόπο που υπερασπίζεσαι το σπίτι σου, μου θυμίζει κάποιον που κάθεται απ' έξω από το σπίτι του και το πετροβολεί, και φωνάζει: "Τι θέλετε ρε; Δικό μου είναι, ότι θέλω το κάνω" Ναι!!! Αλλά είναι και δικό μου αυτό το σπίτι, λάβε το υπόψην! Αυτό το σπίτι που λέγεται Ελλάδα, δεν θέλει πετροβόλημα! Δεν θέλει να ξεφωνίζουμε από που "μπάζει", αλλά να πάρουμε τα εργαλεία και τα υλικά να το επιδιορθώσουμε και γιατί όχι να το φτιάξουμε καλύτερο; Πάντα φιλικά... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντα φιλικά |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 02:08 |
Ο άνθρωπος που δεν αιθάνεται τον πόνο | tutygs | Διάφορα | 10 | 18-03-2011 15:12 |
Δεν είναι αυτό που φαίνεται | Hekima | Διάφορα | 8 | 19-11-2010 12:55 |
Δεν είναι αυτό που φαίνεται | Hekima | Διάφορα | 22 | 05-11-2010 19:16 |
Πώς δεν θα χάνετε τα κλειδιά σας! | syan | Χρήσιμα | 19 | 24-09-2010 12:02 |