|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κ.Τ.Ε.Ο
Αν καποιος απο το φορουμ θελει να του βγαλω κουπονι και το βολευουν οι ημερομηνιες μπορει να με ενοχλησει....Αντε να φορτωσουμε κανενα μιλι την Aegean Bonus card
H προσφορα ληγει σε 29 και κατι ωρες....ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσφατα περασα κτεο το αυτοκινητο μου (στον Ρεντη) και οι κυλινδροι δεν ειχαν καμμια σχεση με ασφαλτο. Φαντασου δυο μεταλλικους κυλινδρους λειους, στους οποιους ομως, τους εχεις αλλαξει τα φωτα στα "πονταρισματα" με μια ηλεκτροσυγκολληση. Γεματα δηλαδη, με μεγαλα μεταλλικα... σπυρια. Δεν μενει λαστιχο εκει, ουτε για δειγμα. Αν δε, αρχισουν τις δοκιμες, παραπανω απο μια φορα, τοτε τα λαστιχα θα την ακουσουν σιγουρα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τις εχω δει, απο την πρωτη μερα .
Οι "γραμμες" στα τακουνια, μου φαινεται πως εχουν γινει απο αυτα ακριβως τα "πονταρισματα" των κυλινδρων! Μεγαλη επιτυχια παντως, τα αρχηγοπουλα του εκει κτεο..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η προσφορα ειναι ενεργη μεχρι τα μεσανυχτα σημερα!!! |
|
|||
|
|||
μια χαζη ερωτηση ισως...
αφου λεει: "θα πρεπει: υποχρεωτικά να περάσουν από τεχνικό έλεγχο όσοι κατέχουν μηχανές άνω των 50κ.εκ. και αυτές έχουν ημερομηνία άδειας κυκλοφορίας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 1998." Εμεις με νεοτερες μηχανες απο αυτη την ημερομηνια γιατι αγχωνομαστε...??? Μηπως δεν εχω καταλαβει καλα...??? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
αφου το κειμενο λεει μεχρι...και οχι ΑΠΟ...!!!
τωρα ειμαι ακομα πιο μπερδεμενος...!!! |
|
|||
|
|||
Οκ plan B
Ξεχνα το απο και μεχρι. Δεν περνανε κτεο μηχανακια απο 50 κυβικα και κατω και οσα εχουν αδεια κυκλοφοριας μεχρι 31 Δεκεμβριου 1998 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για την Αττική http://www.patt.gov.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=4504%3A2012-04-25-15-24-28&catid=3%3A2008-09-06-21-42-59&Itemid=31&lang=el |
|
|