|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανασχηματισμός με δοκιμασμένα στελέχη
Θα σας λείψουν πάρα πολύ. Το ξέρω, και μένα...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
H Μπιρμπίλη τελικά ήταν αδέξια ή προσπάθησε να υπερασπίσει ΔΕΚΟ.
Είχα το πρώτο στο μυαλό μου αλλά σε κουβέντα με κάποιον, άρχισα να βλέπω λίγο αλλιώς το θέμα. |
|
|||
|
|||
Είναι αηδία! ασχολούμαστε με τα παιχνιδάκια τους!
ο ΓΑΠ προσπαθεί να τελειώσει τον Μπέννυ, ο Μπέννυ θέλει να γίνει αρχηγός όταν θα καταρρεύσει ο ΓΑΠ, μας έκατσαν ΥπΕξ multikulti παληκάρι και πάει λέγοντας. Και μέσα σε όλα έχουμε και τις διαρκείς παπαριές των Ευρωπαίων. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ας ελπίσουμε ότι κάτι καλό θα βγει για εμάς, γιατί αυτό έχουμε ανάγκη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σωστος......ας ελπισουμε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν νομίζω, διότι θα γινόταν διάσπαση του ΠΑΣΟΚ κι αυτό δε θα ήθελε να το φορτωθεί. Κατά τη γνώμη μου, με το να δεχτεί τη θέση του ΥπΟικ δείχνει ότι έχει ούμπαλα και πέρνει κεφάλι στη διαδοχή. Ούτως ή άλλως ο ΓΑΠ με τις παλινωδίες, φεύγω-μένω έχασε το σεβασμό του ΠΑΣΟΚ. Υποχρεώθηκε να διώξει ή υποβαθμίσει τα φιλαράκια του. Μιλάμε για το κύκνειο άσμα του. Αντε με το καλό να πάει στη Μινεσσότα να στήσει καμιά ΜΚΟ! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
όταν θα τους σπάνε στο ξύλο έτσι θα γελάνε;
ή θα έχουν "αυτοεξοριστεί" (έτσι λέμε το "την κοπανάμε για να σωθούμε") πρώτα; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
*Το Οπ. Oik. είναι δίκοπο μαχαίρι τώρα. Φαλτσέτα θα έλεγα. Κόβει και από τις 2 πλευρές. Ή θα τον πάει ψηλά, ή θα τον καθαρίσει. Πάντως ούμπαλα συμφωνώ και εγώ, έχει. Θα μπορούσε να πει όχι, και να περάσει από την κρίση αυτή καθαρός. Αδυναμία βέβαια θα έδειχνε στους άλλους βουλευτές, γιατί στα δύσκολα την κάνει. *Ναι υποβάθμισε τους στενούς του συνεργάτες. Έχασε την πολύ καλή δύναμη που είχε το 2009. Θα δούμε, και μακάρι να βγει κάτι καλό για εμάς. Αν κ δύσκολο. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτογραφικη μηχανη slr olympus E 500 με 2 φακους η' ανταλλασεται με canon g11-g12 | tasosbob | Πωλήσεις γενικώς | 18 | 06-01-2011 01:32 |
Ανασχηματισμός: “Μικρό κι ευέλικτο σχήμα” πριν τη ΔΕΘ | frits | Επικαιρότητα | 12 | 10-09-2010 10:03 |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |