|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μια βολτα απο μαλτα
Υπομονή και σε περιμένουν οι βόρειες κορφές
|
|
|||
|
|||
αυτο κανω στρατο υπομονη για να περασει ο καιρος κ να ξανα χτυπησω μιζα για πολλα χιλιομετρα... εσυ τι κανεις που εχεις χαθει?
|
|
|||
|
|||
αλλο ενα ρεπο σημερα κ βολτα στην μαλτα στο peceville k slim. δυο μεροι με πολυ τουρισμο απο τωρα κ περιοχες με πολυ χρημα.. στο paceville ειναι ολα τα club κ το βραδυ γινετε κολαση εκει...
κ μερικες φωτο το hilton ενα μικρο καραβακι μια εκθεση με αντικες ενα μικρο εμπορικο κ μια λεσχη με μηχανες λιγο διαφορετικες απο της δικες μας.... γενικα εχει πολλες αντικες που κυκλοφορουν κανονικα κ ειναι πολυ ομορφες... αυτα απο την μικρη βολτα κ επιτελους σημερα ειδα κ την αλλη πλευρα της μαλτας. εκτος απο πολυ δουλεια κ πολυ κοσμο... ολοι εξω για καφεδες ποτα κρασια ντυμενοι στην τρυχα ολοι κ ολλες. τελικα μπορω να συνεχισω εδω την ζωη μου Last edited by dim orestiada; 01-04-2012 at 22:16. |
|
|||
|
|||
κ μερικες που ξεχασα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ωραία τα ρεπορτάζ σου, να τα συνεχίσεις....
|
|
|||
|
|||
Ααααααα....φιλαρακι;;;;;τι θεμα ειναι αυτο που ανοιξες;;;;εγω τωρα το ειδα!!!!ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!
Για ριξε και συνεχεια......... α...και εκεινο το γιοτ ηταν δικο μου...καντο λιγο πισω μη το χτυπισει κανεις |
|
|||
|
|||
ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΙΛΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ.....
|
|
|||
|
|||
σημερα εκανα κ το πρωτο μπανιο στη θαλασσα. πολυ ζεστη κ πολυ κοσμο... ωραια πραγματα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σώοι οι δύο πιλότοι του Μιράζ | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 10-06-2011 07:38 |
Μια πρωτότυπη ιδέα στην εποχή της κρίσης | fotis1 | Ελλάδα | 6 | 01-04-2011 02:06 |
Μια στάση να κατέβω.. | Carduelis | Αστεία Video | 6 | 05-12-2009 23:35 |
Μιά ματιά στίς παλιές | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 06-09-2009 20:34 |
Μια αλλη χρηση των cd's. | georgekostas | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 24-08-2009 10:29 |