|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: τζακι καλοριφερ!!ειναι αποδοτικο??
Απόσπασμα:
Έτσι ακριβώς ... το θέμα είναι να ζεσταίνεις με "κάποιο" τρόπο το νερό ... Θα μπορούσες να έχεις: 1. τον καυστήρα πετρελαίου ή φυσικού αερίου, 2. το τζάκι σου, 3. τον/τους ηλιακούς σου συλλέκτες και με μια τρίοδη βάνα, να επιλέγεις - για την συγκεκριμένη στιγμή - την προτιμότερη πηγή ενέργειας, για να ζεστάνεις το νερό του μπόϊλερ, απ' όπου θα έκανες διανομή στην θέρμανση ή/και στο νερό χρήσεως ... .
|
|||
|
|||
Αν και δεν είναι η δουλειά του ανθρώπου οι σωλήνες, τη συγκεκριμένη κατασκευή την έφτιαξε με μεράκι στο σπίτι στο χωριό (όπου πολλές φορές η αισθητική διαφέρει από αυτήν της Πρωτεύουσας και άλλες φορές δεν είναι καν ζητούμενη). Και η σωλήνα που βγάζει τον αέρα στο δωμάτιο, λόγω της γωνίας που κάνει, μπορεί να περιστραφεί από τον χώρο του καθιστικού στον χώρο της κουζίνας κατευθύνοντας τον ζεστό αέρα. Επίσης πάνω της προσαρμόζεται και μια έξτρα κατασκευή με μικρότερα σωληνάκια που διασκορπίζουν τον αέρα σε πολλές κατευθύνσεις. Τότε που έβγαλα τη φωτογραφία μας είχε πει ότι ήθελε να προσαρμόσει πατέντα για να ανεβάζει ζεστό αέρα και στον πάνω όροφο. Για 30κάτι € που του στοίχισε, ο άνθρωπος κάνει μια χαρά τη δουλειά του.
|
|
|||
|
|||
παιδια χαρηκα πολυ για τη συζητηση που ειχαμε αλλα οταν μαζευονται πολυ ειδικοι στην θερμανση εγω που ειμαι τισ ψυξης αποχορω .,.
καλη συνεχεια |
|
|||
|
|||
τα λεμε συντομα
φαινόταν οτι θα κατεληγε ετσι |
|
|||
|
|||
Τζάκια καλοριφέρ νερού
τζάκι καλοριφέρ νερού Ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ νερού Τα τζάκια καλοριφέρ έχουν ως βασική λειτουργία, τη διοχέτευση της ενέργειας που παράγεται από την καύση της καύσιμης ύλης, στο νερό. Το νερό μεταφέρεται με τη βοήθεια ενός κυκλοφορητή σε σώματα καλοριφέρ, παρέχοντας ταυτόχρονα ζεστό νερό χρήσης. Έχουν άριστη θερμαντική απόδοση και είναι μελετημένες για την καύση του ξύλου με τρόπο οικολογικό και οικονομικό. Η λειτουργία είναι ανάλογη με εκείνη του κανονικού τζακιού, όσον αφορά στο άναμμα, τη χρήση και τη συντήρηση. Το ζεστό νερό αποστέλλεται με τη βοήθεια αντλιών στην εγκατάσταση θέρμανσης και προσφέρει ομοιόμορφη διανομή της θερμότητας στους διάφορους χώρους της κατοικίας. Τα τζάκια καλοριφέρ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μοναδικές πηγές θέρμανσης σε χώρους μεγαλύτερους και από 200μ2. Η λειτουργία τους μπορεί να είναι είτε αυτόνομη είτε συμπληρωματική με κεντρική θέρμανση, σε συνδυασμό με λέβητα πετρελαίου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΠΡΟΣΟΧΗ σε σομπες τζακοσομπες λεβητες απο βουλγαρια κινα και ιδιαιτερα τουρκια παρολο που οι τιμες τους ειναι πολυ δελεαστικες εντουτοις μπορει λογω ακαταληλων κραματων μεταλου να ραγισουν - πετσικαρουν οποτε να γινει ζημια, σε συζητηση που ειχα με τον κυριο που θα αγορασω τον λεβηταα μου ειπε οτι δεν του δινουν εγγυηση αλλα αυτος για να στηριξει την αγορα μου θα μου δωσει 6 μηνες....
εγω μαλλον θα καταληξω σε ιταλικο γιατι ενω υπαρχει και ελληνικο εφαμιλο αυτο δεν εχει πιστοποιηση , θα το ψαξω ακομα λιγο ομως μηπως και βρω ελληνικο καλο Last edited by PITS; 13-09-2012 at 01:09. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εδω και πολλα χρόνια έχει πιστοποίησεις ελοτ, iso κλπ. Γράφω από κινητό και δεν μπορώ να παραθέσω λινγκακι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραια ευχαριστω Νικολα θα το ψαξω!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|