|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Trail Ride 2010 - 7ος Αγώνας
Απόσπασμα:
Εχω σπρωξει μηχανη συναδελφου 2χλμ μεσα σε ρεματια που εμεινε, χωρις να τον βοηθησει κανεις απο τους διοργανωτες,εχω δει συναθλητη μου να εγκαταλειπει τον αγωνα και μετα να βγαινει δευτερος στην κατηγορια του επειδη ηταν τοπικος,εχω παει στην αλλη ακρη της Ελλαδας σε αγωνα και δεν ξεκινησαν πλοηγο να δει την διαδρομη (ενω την προηγουμενη μερα εβρεχε συνεχεια) και μας εριξαν σε ποταμι (κατα μηκος 800μετρα) που ειχε 1 μετρο νερο,το αποτελεσμα;; ταλαιπορια μεχρι το βραδυ με σημαντικες ζημιες,σωματικες και υλικες, μπορω να σου γραψω ολοκληρο σεντονι για τους αγωνες της Ελλαδας. διαβασε την εγκυκλιο για τους αγωνες και μετα πες μου αν εχω λαθος. Οσο για το συγκεκριμενο trail raid,ισως καταλαβα λαθος απο τα γραφομενα του Δαναου Αυτα το ολιγα Last edited by bill 800gs; 24-11-2010 at 18:29. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλικα παντα, και σορυ για το spam Last edited by bill 800gs; 24-11-2010 at 18:44. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Βασίλη, μάλλον το θέμα ξέφυγε από την διάσταση που ήθελε να δώσει ο Δαναός. Στο συγκεκριμένο thread μοιραζόμαστε την προσπάθεια που έκανε ο Ντάννυ, στην πρώτη του απόπειρα στο Trail Ride. Ωστόσο, είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου για τους αγώνες Enduro στην Ελλάδα και θα σε παρακαλούσα να τις μοιραστείς μαζί μας σε ένα νέο thread! Σε κάθε περίπτωση, συγχαίρουμε τα "δικά μας" παιδιά που τρέχουν σε αγώνες Βασίλη (bill 800 gs), Βασίλη (Vasilis) και εσχάτως τον Δαναό (danaos), τους διαβεβαιώνουμε ότι η σκέψη και οι ευχές μας τους ακολουθούν πάντα στο δύσκολο άθλημα που επέλεξαν και τους παρακαλούμε να μοιράζονται μαζί μας λίγη από την εμπειρία που αποκομίζουν κάθε φορά! .
|
|
|||
|
|||
Απλα εκανα μια αναφορα σε κατι λαθος που ειδα για καποιο συγκεκριμενο πρωταθλημα αγωνων το οποιο ειναι πολυ παρεξηγημενο απο πολλους χωρις να το ξερουν ουτε να εχουν τρεξει καν!!
Bill800 και εγω μαζι σου απο ιστοριες πολλες και τρελες!! Καλα να ειμαστε !!! Το μεγαλο μπραβο μου στον Δαναο παραμενει καθως τον περιμενει βολτα που ξερει !!! Φιλικα και με τις καλυτερες προθεσεις!! Last edited by Vasilis; 24-11-2010 at 22:43. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Continental Trail Attack ή Bridgestone Battlewing | Ted | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 31-10-2010 20:38 |
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride 2010 | kostasvar | Αγώνες | 6 | 14-04-2010 16:03 |
Αγώνας στην Πάτρα | essel | Αγώνες | 5 | 22-08-2009 21:51 |
TEST RIDE | nsepsas | Γενικά - Αναβάτης | 21 | 03-06-2009 21:12 |
X-Trail FCV | riko46 | Αυτοκίνητο | 6 | 17-01-2009 01:09 |