|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R 1200 Gs Adventure 2010, φωτό από το MCN!
Απόσπασμα:
δεν χανω ΠΟΤΕ το χιουμορ μου!!!!! Απλως δεν το κατλαβα ετσι όπως το διαβασα και το ''χρωματισα'' στο μυαλο μου!!!!! Απόσπασμα:
Οι παραπομπες μπηκαν για να δειξουν τα υψη των ρυπων που επιτρέπονται και εμεις να συμπερανουμε οτι εφοσον π.χ. λεει ''Χ'' νουμερο μεγιστων υδρογοναθρακων για την Euro3 αρα το Βαραντερο μου δεν θα πρέπει να τις υπερβαινει!! Ενα περιπου δηλαδη για να ξερουμε που βρισκομαστε!!! Ακομη, οι παραπομπες αναφερονται στο τι θα ισχυσει το 2012 και μετα οσον αφορα τους ρυπους! Εμμεσως πλην σαφως ΝΑΙ θα καταργηθει (για την Ευρωπη) οτι αεροψυκτο κατασκευαζεται μετα την 01/01/2013! Το τελευταιο θα αφησει τις γραμμες παραγωγης την 31/12/2012 (εφοσον προλαβει να κατεβει απο την γραμμη παραγωγης και ταυτοχρονα να ταξινομηθει αυτην την τελευταια ημερα) αν οχι ΠΟΛΥ νωριτερα!!!!!!!! Γιατι Αρχοντα μου? διαφωνεις καπου???? |
|
|||
|
|||
Γιώργο δεν βρήκα καμία σαφή επίσημη δήλωση για την κατάργηση αερόψυκτων η δίχρονων η οτιδήποτε άλλο. Καμία δήλωση ότι οι αερόψυκτοι δεν μπορούν να προσαρμοστούν στην EURO4. Ακόμα και το ότι η προδιαγραφή αυτή θα είναι υποχρεωτική από το 2012 για μότο συζητείται. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση μότο ρύπων (euro3?) άρα κανείς δεν έχει πάρει εξαίρεση.
Οι μετρήσεις σε όλα τα οχήματα γίνονται σε ελεγχόμενες συνθήκες και όχι στη …Σαχάρα . Το έργο το παίρνουμε ως πόσο της παραγόμενης θερμότητας λόγω ..τριβής;(κάτι έχεις μπερδέψει …σε καφέ τα υπόλοιπα). Υπάρχουν γνωστές τεχνικές μείωσης κατανάλωσης και ρύπων όπως ο άμεσος ψεκασμός, υψηλής πίεσης μπεκ , εξελιγμένοι καταλύτες κ.α. Δεν γνωρίζω τι θα κάνουν οι βιομηχανίες moto (και η BMW με την σειρά R ) , όμως στα auto βλέπουμε να συμβαίνουν ΤΑ απίστευτα όπως η αντικατάσταση των ατμοσφαιρικών 6 κυλίνδρων με …4 κύλινδρα turbo, όποτε όλα παίζουν. |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Δεν ειναι τυχαιο που δεν παραγονται πια διχρονα Θεοφιλε (εκτος απο 1 χωματινο μοντελο της ΚΤΜ) ουτε ειναι τυχαιο που στματησαν τα διχρονα 500 motoGP. Αυτα τα τελευταία παντα προαναγγέλλουν το τι θα ακολουθησει σε 2,3,5...χρόνια!!! Τι δηλωση περιμενεις να βρεις για τους αεροψυκτους??? Σαν αεροψυκτοι δεν μπορουν να προσαρμοστουν στην euro4 αν ομως μετατραπουν σε υδροψυκτους και ριξουν τις παραγομενες θερμοκρασιες τοτε ναι!! Αυτοι οι αεροψυκτοι που μπορουν να περασουν την euro4 ειναι η μικρου κυβισμου κι αυτο γιατι οι παραγομενοι ρυποι απο αυτους ειναι κατω του οριου των θεσπισμενων τιμων απο την ΕΕ! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Στα υπόλοιπα ειναι η μερα με το σκοτος του διαστηματος!!!! Μια π.χ. μοτοσυκλετα 1000κυβικων=160-200 ιππους ενα αυτοκινητο 1000κυβικων = 45-65 ίππους!! Οι αμεσοι ψεκασμοι, τα υξηλης πιεσης μπεκ ναι σωστα ειναι αλλα κοστιζουν για τις μοτοσυκλετες και χρειαζονται επανασχεδιαση κινητηρων/κεφαλων για να τα δεχτουν πραγμα που στην σημερινη πραγματικοτητα (οικονομικη κριση) φανταζει δυσκολο!!! Ενας 6κυλινδρος ατμοσφαιρικος 2500-3000 κυβικων εκατοστων εχει λιγοτερους ρυπους απο εναν 4κυλινδρο υπερτροφοδοτουμενο 1300-1800 κυβικων ακομη και με το τουρμπο του σε πληρη αναπτυξη!!! τα υπόλοιπα στον καφε, ΣΥΜΦΩΝΩ!!! Last edited by GeorgeP; 04-03-2010 at 11:50. |
|
|||
|
|||
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΕΓΩ ΗΔΗ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ 3,33%..ΕΡΩΤΑΣ!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ GS 1200 ADVENTURE | ntinos12 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 29 | 08-04-2010 16:57 |
R 1200 RT, πρώτη βόλτα, από το ΜCN! | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 14 | 12-02-2010 17:03 |
R 1200 GS ADVENTURE | Benjamako | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 11 | 13-01-2010 17:55 |
BMW R 1200 GS Adventure. | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 07-05-2009 15:50 |