|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Πας εκεί και λες:
-Γεια σας, ήρθα. Βασίλης. Απαντούν: -Που με βάζεις. Λες εσύ: -Επάνω στο βαρέλι Σου λένε: -Και αν πέσω από το βαρέλι? Και λες: -Έκπτωση θέλει το ....κοπέλι!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
|
|
|||
|
|||
λοιπον παιδες....
μολις γυρισα απο το Motion n Style στην Αγια Παρασκευη....Η εκπτωση που λετε ισχυει μονο για το καταστημα Κηφισιας...] Το σκηνικο παει ως εξης...(ειμαι 2 χρονια πελατης τους) Καλημερα εχω κανονισει το σερβις των 20.000 χλμ ειμαι μελος του φορουμ η εκπτωση ισχυει ...περιμενετε να μιλησω με το διευθηντη μου απαντησε η κοπελα απο την εκθεση-λογιστηριο..Μετααπο 1 λεπτο μου λειΙ ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΙΕΟ για να κανονισετε το σερβις.οκ ευχαριστω.. Κλεινω το σερβις κανω το σερβις με περνουν τηλ τα παιδια μου λενε οτι εινια οκ.Τους ρωταω για την εκπτωση , μου λενε μισο λεπτο να ρωτησουμε (λογικο τα παιδια δεν τιμολογουν το σερβις). Με περνουν τηλ πισω και μου λενε ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΗΣΙΑ... Απαντω εγω.... ρε παιδια ο μαμακας ειμαι της υποθεσης τι μου λετε μια μερα πριν οτι ισχυει η εκπτωση και αφου κανω το σερβις τελικα εγινε λαθος...ΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ...ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ῎..... Να ειναι καλα τα παιδια στο σερβισ μου απο μονοι τους μου καναν μια εκπτωση 15% Ειμαι νευριασμενος για την ολη παιδιαστικη συμπεριφορα (εκτος του συνεργειου !). Ας μου λεγαν δεν ισχυει εκπτωση...τι να πω... Ασ ενημερωθουν τα υπολοιπα μελη μη την πατησουν σαν και εμενα Καλο βαρδυ συγνωμη αν κουρασα.. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Η απάντηση της Motionn’ Style AE Η προσφορά ισχύει, για το κατάστημα της Κηφισιάς !!! Προς το GSForum . Αθήνα 18-6-2010 Αγαπητέ Κε Δουρίδα, μετά από σχετική σας ερώτηση, σχετικά με το κόστος των χρεώσεων, ανταλλακτικών και εργασίας με τις προνομιακές τιμές για το GSForum, σας ενημερώνουμε ότι ο τρόπος χρέωσης είναι σύμφωνα με τους κωδικούς, τις περιγραφές και τις τυποποιημένες χρεώσεις εργασιών της BMW Hellas. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρχουν διαφορές στις χρεώσεις των εργασιών . Προσφέρουμε υπηρεσίες έντιμες, διότι η εμπιστοσύνη του πελάτη κερδίζεται μόνο βάση αποτελέσματος. Ευχαριστούμε πολύ και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά. Για την Motionn’ Style AE Υπεύθυνος Κατ/τος Κηφισίας Σπύρος Βρακάς
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Όπως με όλες της "ομαδικές" ......
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ωραία διευκρινήστηκαν τα πράγματα,για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ως προς τις χρεώσεις...Νομίζω ότι είναι ξεκάθαροι και τους ευχαριστούμε....
Εννοείται και πάλι ένα :sm5: στο GS FORUM................... |
|
|||
|
|||
ενα μπραβο και απο μενα για την πρωτοβουλια και το ενδιαφερον ,με εμας απο τα βορεια;;;;;;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |