|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τράπεζα Αίματος του GS Forum !!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Επειδή έδωσα για την γιαγιά μου πριν δυό βδομάδες,δεν θα το αφήσω και θα πάω να δώσω σε δύο μήνες.Μπραβο σε αυτούς που το έκαναν.
|
|
|||
|
|||
Μπραβο σε ολους που εχουν προσφερει μεχρι τωρα...
και κυριως για αυτους που το σκεφτηκαν... :sm5::sm5: εχει καταχωρηθει και ειναι ενα απο τα must που θα κανω οταν κατεβω Κρητη... |
|
|||
|
|||
Είμαι εθελοντής αιμοδότης από το 1992. Η επόμενή μου φιάλη θα είναι για το GS Forum, κι εύχομαι να είναι αχρείαστη.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Είμαι εθελοντής αιμοδότης εδώ και αρκετά χρόνια και προτίθεμαι να δώσω όποτε και όπου απαιτηθεί.
Εάν δε, κανονίσετε ομαδική αιμοδοσία, ενημερώστε με 2-3 μέρες πριν και είμαι μέσα!!! |
|
|||
|
|||
και εγω μεσα.......αχρειαστο!!!!!
|
|
|||
|
|||
1000 + 1000 ΜΠΡΑΒΟ..... ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.... ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ... (ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ)... ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΤΕΛ....!!! |
|
|||
|
|||
μην περιμένουμε να γίνει ομαδική αιμοδοσία για να πάμε να δώσουμε αίμα, γιατί μπορεί για κάποιο λόγο να μην μπορέσουμε την συγκεκριμένη ημερομηνία και να ξαναπεριμένουμε για την επόμενη ομαδική, όταν και άν ξαναμπορούμε...
πάμε αύριο κι όλας σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας και δίνουμε αίμα τονίζοντας από την αρχή πως το αίμα προσφέρεται για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ GS FORUM - ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ !!! |
|
|||
|
|||
Το μόνο που έχω να πώ είναι πολλά μπράβο για άλλη μια φορά.....Γι'αυτό διαφέρουμε από όλους,γιατί κοιτάμε κυρίως την ανθρώπινη πλευρά....Έδωσα πριν 2 βδομάδες για την τράπεζα αίματος της δουλείας,η επόμενη όμως θα είναι για το forum........
:sm4: |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |