|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Honda Crosstourer DCT
o boxer ειναι κατι σαν ιδεολογια για εναν bmwδακια σαν να λες χαρλευ κινητηρα εν σειρα που θα επιανε 300 και δε θα χαλαγε σε χαρλεα
μπαααα δε θα παρω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα πως και το θυμηθηκε το διαφορικο η χοντα τωρα?Ειχε μηπως το βαραντερο?η αν παω πιο παλια το αφρικα?αυτες οι πωλησεις του gs1200 φταινε για ολα! Last edited by ikarian; 04-11-2012 at 22:30. |
|
|||
|
|||
και κατι τελευταιο!σε ολα τα τεστ που εχω διαβασει για το explorer λενε οτι ενα απο τα δυνατα σημεια του ειναι το διαφορικο λογω καποιων ελαστικων συνδεσμων και δεν ξερω και εγω τι αλλο.επισης γραφουν ολοι οτι ειναι ακομα καλυτερο και απο του gs σε λειτουργια.που θελω να καταληξω?οταν αντιγραφεις κατι πρεπει να εισαι πολυ βλακας να μην καταφερεις να το κανεις ακομα καλυτερο!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για μένα ο boxer σημαίνει ΠΟΛΛΑ πρακτικά, απλά δεν είναι επί του παρόντος. Μόνο ένα απλό από τα πολλά θα πω - εγώ λόγω boxer όχι απλά έχω τώρα πόδι (γιατί μπορεί να μην είχα ΔΥΟ φορές), αλλά δεν το στραμπούληξα καν. Τα άλλα περί V4 και S6 και V12 τα ακούω βερεσέ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απλά δεν είχε ποτέ διαφορικό σε μοτό μεγάλων διαδρομών αναρτήσεων. Βέβαια αυτό σημαίνει κάποια πράγματα: - Χωρίς paralever πολύ θα ήθελα να δω πως μεταβάλει αυτό το διαφορικό τη γεωμετρία σε κάτι που είναι "adventure" (αφού δεν θέλουν να το λένε φυσικά on-off). - Μένει να δούμε τις πραγματικές αντοχές του. Crosstourer δεν είναι Goldwing. - Μοιραία έφτιαξαν ένα "adventure" με αρκετά μικρές διαδρομές... |
|
|||
|
|||
ερωτηση .,.,
ειναι χαλια ειναι χοντρο ειναι κακασχημο ειναι 10φορες χειροτερο ειναι βαρυ ειναι αργο ειναι ακριβο ειναι .,.,. ειναι.,.,. ειναι.,. τρισχειροτερο και για φτυσιμο.,. γιατι ασχολειστε με αυτο ενω εχει αλλα 4 -5 μηχανακια σε αυτη την κατηγορια.,., θα το αγορασεται και ενδιαφερεσται .,.,μαλλον οχι οποτε σαφηστε εμασ τους λατρεις τις honda να το αξιολογησουμε και εσειις ασχολειθητε με το νεο τεχνολογικο θαυμα τις μαμας bmw.,. απλα τα πραγματα!!!!!!!!!! η λες να κανω λαθος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το U9200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ρίξε άλλο πρακτικό...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τι να πεις.,.,.,., για την μανα το πιο ομορφο παιδι ειναι το δικο της .,.,λενε στο χωριο μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το U9200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|