GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 02-03-2011, 00:26
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550
Προεπιλογή Απάντηση: Χτύπησαν 4 αστυνομικούς με καλάσνικοφ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Δε λέω ότι το ένα έχει να κάνει άμεσα με το άλλο.
Οπως έγραψα, διάβασα ότι τις τελευταίες μέρες εισέρχονται στη χώρα μικρές ομάδες ξένων, κάποιοι μιλούν για Κοσσοβάρους κατά κύριο λόγο, αλλά και για άλλους από εξωτικές χώρες. Κατά πόσο είναι φήμες και ράδιο αρβύλα δεν το ξέρω.

Οι απεργοί πείνας λαθρομετανάστες είναι βραδυφλεγής βόμβα. Η κυβέρνηση δε μπορεί να δεχτεί τα αιτήματά τους κι οφείλει να μην το κάνει. Αν πεθάνει κάποιος από αυτούς, ας σκεφτούμε πόσες χιλιάδες λαθρομεταναστών ζουν αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα και τι μπορεί να προκληθεί.

Ας βγω υπερβολικός, αλλά αυτά μαζί είναι παράγοντες αποσταθεροποίησης, ποιός ο τελικός στόχος; Ελα μου ντε.....

οκ τωρα καταλαβα τι θελεις να πεις!!!
Reply With Quote
Παλιό 02-03-2011, 00:34
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Καθε απωλεια ανθρωπινης ζωης ειναι μεγαλο πληγμα.
Κριμα για τα παιδια της ομαδας.
Οι σκεψεις και οι συνειρμοι του φιλου ORTHO εινα απολυτα δικαιολογημενες.
Reply With Quote
Παλιό 02-03-2011, 00:47
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Μου κανει μεγαλη εντυπωση ο τροπος, ο τοσο συμπονετικος, που εκφραζεστε για τα ιδια παληκαρια που πριν μια εβδομαδα ενας απο αυτους κοντεψε ''να σπασει την μεση'' ενος αναρχοαυτονομου αλητη!!
Ενος αναρχοαυτονομου που καλλιστα μπορει να ειναι ενας απο τους αποψινους δολοφονους αυτων των παληκαριων!! Που ξερετε, μπορει ενας απο τους νεκρους να ειναι ΑΥΤΟΣ ο αστυνομικος!!!!

Διακρινω υποκρισια ¨η μου φαινεται?????

Σημειωστε παρακαλω οτι οι νεκροι αστυνομικοι ειναι ΔΥΟ!
Σημειωστε ακομη οτι μονον ανεκπαιδευτοι δεν ειναι αυτη η ομαδα!!!!!! Αλλα οταν δεχεσαι 100 σφαιρες απο καλασνικοφ στα 20μ ακομα και ο Ραμπο δυσκολα θα γλυτωνε!!!!
Γιωργο,ειναι σχεδον ανεκπαιδευτοι,και το βασικο κριτηριο επιλογης τους ειναι το διπλωμα οδηγησης μοτοσυκλετας....

Πριν από λίγο ένας Αστυνομικός της ομάδας Δίας έπεσε νεκρός , δύο συνάδελφοί του είναι πολύ σοβαρά , σε μια καταδίωξη , από Καλάσνικοφ κακοποιών. Νέα παιδιά γύρω στα είκοσι χρόνων που για 800 ευρώ, ανεκπαίδευτοι , διακινδυνεύουν την ζωή τους για να κάνουν καριέρα κάποιοι όπως μας λέει ένας από αυτούς σε μια επιστολή που δημοσιοποίησε πριν από ένα χρόνο αλλά κανείς μάλλον δεν την διάβασε
Εμείς την δημοσιεύουμε ολόκληρη μήπως και τώρα κάποιοι αρμόδιοι την πάρουν σοβαρά:
“ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ…,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ……..ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΜΕ , ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ …
ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ,
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΡΑΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝΕ…Η ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΙΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300-400 ΕΥΡΟ!
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ, ΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ … … …ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ?
ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΜΟΥ?ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ?
Η ΥΠΟΤΗΠΩΔΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΧΙΜΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΝΤΑΣ
ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ…ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!
ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ ,ΔΙΕΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΣΚΟΠΙΜΩΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΤΑΦΙΑΣ,
ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΔΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ (ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙ.ΑΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ….(ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ)
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ
ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙA ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!”
ΜΕΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ
Ελπίζουμε μετά το σημερινό μακελειό κάποιοι να πάρουν σοβαρά αυτά που γράφει ο Αστυνομικός.
Αναρτήθηκε από kafeneio
Reply With Quote
Παλιό 02-03-2011, 00:57
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Και; ποιός ακούει; έγινα μπίλιες σε άλλο θέμα σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΕΑΥΑ. Προφανώς κανείς από τους συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ δεν έλαβε υπόψη του την επιστολή του αστυνομικού της ΔΙΑΣ.
Κι ο αρχηγός της ΕΛΑΣ μεθαύριο θα χαριεντίζεται σε κάποια δεξίωση τσουγκρίζοντας τη σαμπάνια με τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.

Ουστ ρεμάλια!

Τιμή στους εποχούμενους αστυνομικούς!
Reply With Quote
Παλιό 02-03-2011, 01:05
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Απλά θυμηθείτε στον στρατό τι κάναμε,
Πετάει ο γάιδαρος και εμείς ΄΄πετάγαμε΄΄…
Τι να πουν τα παιδάκια που μπαίνουν μόνο και μόνο για να έχουν μια δουλειά και αν μιλήσουν θα βρεθούνε πινέζα στον χάρτη? και αν δεν μιλήσουν μπορεί να τους κλέμε?
Reply With Quote
Παλιό 02-03-2011, 01:11
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE

Ότι και να πώ είναι λίγο,κρίμα στο παλικάρι που βγήκε για το μεροκάματο και δεν γύρισε σπίτι του ποτέ.Μακάρι
να γλιτώσει ο τραυματισμένος...
Reply With Quote
Παλιό 02-03-2011, 01:32
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλά θυμηθείτε στον στρατό τι κάναμε,
Πετάει ο γάιδαρος και εμείς ΄΄πετάγαμε΄΄…
Τι να πουν τα παιδάκια που μπαίνουν μόνο και μόνο για να έχουν μια δουλειά και αν μιλήσουν θα βρεθούνε πινέζα στον χάρτη? και αν δεν μιλήσουν μπορεί να τους κλέμε?

Εδώ είναι το πρόβλημα, δεν είναι απλά μιά δουλειά, θα έπρεπε να είναι κάτι παραπάνω, όπως κι η δική μου δεν είναι απλά μιά δουλειά, είναι παραπάνω κι αν απαξιωνόμαστε είναι ακριβώς γιατί κι εμείς οι ίδιοι την βλέπουμε σαν απλά μιά δουλειά.

Θα μου πείτε...τι λες ρε μ@λάκα; τι το παίζεις; τίποτε δεν το παίζω, διαπιστώσεις κάνω και θλίβομαι. Δυστυχώς παντού η βλακεία είναι ανίκητη...

Είπα ότι σήμερα δεν είναι ώρα για αναλύσεις, αλλά αν δεν το κάνουμε δε θα δούμε προκοπή.
Τη μία θα βρίζουμε την αστυνομική αυθαιρεσία, εγώ τουλάχιστον, και την επόμενη θα θρηνούμε τους αστυνομικούς που κάνοντας "άοπλοι" το καθήκον τους πεθαίνουν. Αν δε γίνει ευρεία συζήτηση τι ακριβώς κοινωνία θέλουμε αυτά δε θα τελειώσουν ποτέ. Ο αστυνομικός θα είναι θύτης και θύμα, ο γιατρός σωτήρας και φακελάκιας, κάποιος άλλος θα είναι κάτι άλλο...

Ολα αυτά βέβαια έχουν άμεση σχέση με την κάθε φορά συγκυρία. Κι η σημερινή στην καλύτερη περίπτωση είναι δυσάρεστη και στην χειρότερη επικίνδυνη.
Reply With Quote
Παλιό 02-03-2011, 01:36
GEO_K Ο/Η GEO_K βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200GS

Κριμα για τα παιδια....
Reply With Quote
Παλιό 02-03-2011, 01:42
Sakis Ο/Η Sakis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Gs1200 η λευκή του 09!!

............
Reply With Quote
Παλιό 02-03-2011, 01:42
stelios1977 Ο/Η stelios1977 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Θεσσαλονικη-Σερρες
Μoto: 800gs

Θα φοβομαστε σε λιγο να κυκλοφορουμε μη φαμε καμια αδεσποτη ελεος.κριμα στα παιδια που χασαν την ζωη τους.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης