|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σαββατο 23/1 στο δρομο με τις λασπες Part II
Και ο mits μεσα με ΚΤΜ640 adv και ο Θεος μαζι σας...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...Τάκο η ατάκα σου"το πρωί θα είναι ζόρικα...",μου θύμισε ένα ανέκδοτο που γράφτηκε πρόσφατα"η Παρασκευή είναι ζόρικη"....!!!! ...εννοείται ότι θα πηγαίνω νορμάλ...η"Ολυμπία Οδός" δεν παλεύεται ειδικά τώρα με τα έργα.. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...με βλέπω να φεύγω από τις 5.30,γιατί με τέτοια ηλιοφάνεια που θα έχει...θα πρέπει να φορέσω σίγουρα το μαγιό μου..!!!! |
|
|||
|
|||
ετσι ετσι καλα το πας!!!! ωραια παρε απο προφιλ κανενα τηλ |
|
|||
|
|||
Τι έγινε παιδιά είστε καλά ;
δεν ξεπαγώσατε ακόμα ; πως περάσατε ; |
|
|||
|
|||
Εγώ στο πρώτο Stop γύρισα πίσω!!!
|
|
|||
|
|||
H πρώτη μπέμπα έσκασε μύτη στην διααταύρωση ασπροπύργου...κατα τις 8.10 !!!!
..καθώς περίμενε τους υπόλοιπους "βρώμικους" φίλους της,χάζευε την "παιδική χαρά" που είχε κλείσει ραντεβού μαζί της!!! ..η "βρώμικοι" κατέφθασαν!!!!..danaos..!!!...wet..!!!...space..!!!...κ περιμέναμε κ τον mits70!!! ..περιμένοντας..είπαμε να δούμε τα πράγματα..διαφορετικά!!!!! .. κάπως έτσι..!!! ..μετά από αρκετά χωμάτινα μονοπάτια...ώρα για ένα διάλειμμα!!! ..ένα τσιγαράκι κ συνεχίζουμε!!!! ...ο εξοπλισμός στο μεγαλείο του!!!!Ζεστός καφές κ με ζάχαρη παρακαλώ!!!by danaos!!!!......Μπράβο Danny!!! ..Η "ΒΡΏΜΙΚΟΙ" τύποι..έτοιμοι για μπανάκι...στις λασπολακούβες που θα ακολουθήσουν!!!..με θερμοκρασία δωματίου...2 βαθμούς μόνο!!!! |
|
|||
|
|||
Μόλις τελειωσα από το να βγάλω τις λάσπες από την μηχανή, να φτιαξω το φρένο και να έρθω να πιώ ενα ζεστό καφεδάκι.Και μπαίνοντας μέσα ο φίλος ο Κώστας έχει ανεβάσει και φώτος.Τι ταχυτητα είναι αυτή αγόρι μου. Χάρηκα πολύ που έκανα αυτή την βόλτα και γνώρισα και νέα παιδιά του fοmum εκτός του Danaοs που ήταν γνωστός.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Danao και στην οικογένεια του για την ζεστή φιλοξενία του. Τελικά είναι τρελοί οι Πατρινοί |
|
|||
|
|||
:sm5: Μπράβο Νίκο, και στα άλλα παιδιά, πέρα από την πλάκα θέλει κότσια, για να βγεις με αυτό το κρύο.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαββατο 16/1 στο δρομο με τις λασπες!! | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 143 | 17-01-2010 01:22 |
Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες 2010 (Trailer) | skippybi | Κινηματογράφος | 3 | 01-10-2009 03:24 |
Το βίντεο με τις 2.000.000 θεάσεις | Alext | Κόσμος | 7 | 29-09-2009 16:32 |
Formula BMW: O Γιώργος Κατσίνης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο Spa! | riko46 | Αγώνες | 3 | 03-09-2009 14:18 |
Πρέπει να προσέχουμε με τις ..μπαλακλάβες.. | kostas_366 | Επικαιρότητα | 10 | 18-03-2009 19:42 |