|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
πολυ καλη ιδεα με το δικο μου επαγγελμα δεν μπορω να βοηθησω αλλα ο πατερας μου ειναι γενικος διευθυντής σε κατασκευαστικη - εμπορια επιπλων γραφειου - ανακαίνισης επαγγελματικων χωρων.αν υπαρξει ενδιαφερον απο καποιον pm και τα βρισκουμε.
|
|
|||
|
|||
Πραγματικα αψογη ιδεα παιδια .......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
πολύ καλη πρωτοβουλία μπράβο λοιπον και απο μένα. Για το φορουμ λοιπόν και για την αχαική συνάντηση καθε τετάρτη ο καφές θα σερβίρεται προς 1 ευρώ και το φαγητό(ποικιλία) 15 ευρώ ανεξαρτήτως ατόμων!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην Αθήνα δεν έχεις παράρτημα? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέσα για mariba. |
|
|||
|
|||
έγραψες πάλι φίλε!!!!
|
|
|||
|
|||
σ'ευχαριστώ Βασίλη μου περιμένω ανταπόκριση! |
|
|||
|
|||
οκ τοτε να συνεννοηθω και να σας πω.Παντως οποιος ενδιαφερεται να μου πει και εγω θα ενημερωσω για το καλυτερο δυνατο....
|
|
|||
|
|||
Όπως έχω προαναφέρει, χειροκροτώ την ενέργεια του Δημήτρη.
Θα συμμετάσχω και εγώ σε αυτό το πρόγραμμα για τα μέλη του GS-FORUM, ως εξής. Έκπτωση 10% σε αναλώσιμα.(μελανάκια, τόνερ) Σε Η/Υ built to order (λαϊκός καρφωτά Pc) 8%. Tαμειακές, μηχανές γραφείου 12%. Parts H/Y, αξεσουάρ Η/Υ 10%. Προγράμματα 10% (εμπορικά, εφαρμογές γραφείου). Ομοίως σε SERVICE H/Y 25%. Σε ότι άλλο επιθυμήσει κάποιος, το βλέπουμε κατά περίπτωση. H έκπτωση αφορά την καθαρή αξία. Η αποστολή θα γίνετε με ταχυδρομείο, αντικαταβολή, και για ποσά πάνω από 100€, τα έξοδα δικά μου. Παραγγελίες μόνο μέσο από πμ στο FORUM, ή στο προσωπικό μου email (info@f1comp.gr) Αυτά, σας ευχαριστώ. Αργύρης |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 14:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 08:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |