|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ !!!!!!
Για το 2ωρο το διάβασα κάπου στην 2η ή 3η σελίδα αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι σωστό, ακόμα καλύτερα δηλαδή. Παροχή ρεύματος έχω ναι οπότε σωστή η συμβουλή σου θα το φορτίσω από εκεί (δεν το είχα σκεφτεί να σου πω την αλήθεια)
Μάιο που θα έχει φτιάξει και ο καιρός θα πάω ναι, αρχές υπολόγισε!!!! Last edited by panos24; 19-03-2010 at 21:41. |
|
|||
|
|||
Γεια σε ολους.Επειδη ειμαι ετοιμος να παρω το ΤΙΒΟ,η ενδοσυνεννοηση ειναι συμβατη με το μαραφετι bluetooth???Επισης μπορω να ακουω οδηγιες πλοηγου,να μιλαω με την Εφη και να ακουω μουσικη????(μεσω ΤΙΒΟ η απο καποιο mp3????)Βοηθειστε τον συνανθρωπο σας να βγει απο το αδιεξοδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν θελει καποιος καλος ανθρωπος που γνωριζει τα τεχνολογικα αυτα ασ μου στειλει το τηλ σε πμ και θα τον παρω αμεσως.Ευχαριστω......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλησπερα sintarta Ναι συμβατο με TIBO και με οποιαδηποτε αλλη συσκευη με εξοδο Bluetooth. Υποθετω οτι δεν θελεις να ακους και τις 3 πηγες ταυτοχρονα ετσι? Να προσθεσω οτι μπορεις να λαβεις και τηλ. κληση αν χρειαστει! Ας μας επιβεβαιωσει και καποιος φιλος που τα εχει κανει ολα αυτα γιατι ενω ειναι δυνατον στη θεωρια προσωπικα δεν τα εχω κανει στην πραξη. Μιχαλης |
|
|||
|
|||
Άλλη μια ερώτηση και από εμένα Μιχάλη, χρειάζομαι κάποιον αντάπτορα που να καταλήγει σε usb για να το φορτίζω από την παροχή ρεύματος που βγάζει η μηχανή? Εάν ναι που μπορώ να τον βρω? από makan ή τον έχεις και εσύ? Αν ξέρεις και το κόστος ακόμα καλύτερα....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι απαιτησεις εξοδου ειναι ιδιες με τον οικιακο φορτιστη που περιλαμβανεται στο πακετο. 5V, 0.5 - 1.0A OUTPUT |
|
|||
|
|||
Μιχάλη βρήκα αυτό εδώ πως σου φαίνεται?
usbfever.com - Accessories for USB Gadgets, PC, iPhone / iPod, PDA / Phone Accessories, Charger, Bike / Car Mounts Είναι αντάπτορας usb 4πλος κάνει για το αμάξι και για την μηχανή...εκτός αν κάνω λάθος και μάλιστα πολύ οικονομικός |
|
|||
|
|||
Άλλη μια ερώτηση για εσάς, έχω βρει πολλούς τέτοιους αντάπτορες στο ebay και μάλιστα σε εξεφτελιστηκές τιμές. Παίζει να μου δημιουργήσουν κάποιο βραχυκίκλωμα ή κάποια άλλη ζημιά στην μηχανή?
Είδα ότι οι περισσότεροι έρχονται από Hong Kong...θα μου πείτε όλα made in China είναι... |
|
|||
|
|||
Καλησπερα.
Χρονια πολλα σε ολους εστω και ετεροχρονισμενα :-) Αρκετοι φιλοι συμφορουμιτες με εχουν παρει τηλ, η στειλει pm για πληροφοριες και φωτο της ενδοσυνεννοησης. Οσα εχουμε πει στο ξεκινημα του thread ισχυουν παραυτα, http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/1803-%CE%95%CE%9D%CE%94%CE%9F%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%95%CE%9D%CE%9D%CE%9F%CE%97%CE%A3%CE%97.html#post21142 στο ανωτερο link για οσους δεν τα εχουν δει. Επισης και 2 φωτο κατοπιν λαικης απαιτησης http://dl.dropbox.com/u/6088383/BT-Intercom1.jpg http://dl.dropbox.com/u/6088383/bt_intercom2.jpg Στην δευτερη φωτο διακρινονται καθαρα τα λαμακια στηριξης στο κρανος μαζι με τα προστατευτικα λαστιχακια τους. Αυτα απο εμενα,στοκ αναμενεται γυρω στις 20/04/2010, τιμες ιδιες κι απαραλλαχτες. Οπως παντα, για οποιεσδηποτε αποριες και ερωτησεις στο 6979725309. Να' στε καλα. Μιχαλης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
συνδέονταιμέχρι 3 ??? η κάνω λάθος |
|
|||
|
|||