|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπλουζάκια GS Forum !!!
καλημέρα!
εάν υπάρξει ενημέρωση ότι γίνονται πάλι παραγγελίες, τότε θέλω και εγώ κάποια πραγματάκια |
|
|||
|
|||
Θελω & εγωωωωωω
T-shirt 1)Βραχια Μ SAND με σταμπα στην πλατη με NICKNAME 1 TMX 2)Χιαστο Μ ORANGE με σταμπα στην πλατη με NICKNAME 1 TMX Συνολο 14€ |
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απο Γοναλακη (SOLON) κύριοι σας κάνω γνωστό ότι: 'Ολα τα καλοκαιρινά σχέδια ξανακυκλοφωρούν. Ακόμα θα συνεχίσουν και στα χειμερινά τα ίδια σχέδια αλλά και καινούργια όπως ο χάρτης της Ελλάδος+GS FORUM στην πλάτη και εμπρός το σήμα της BMB και από κάτω το GS FORUM κεντητά όλλα. Σε polo μακριμάνικο, σε φούτερ απλό και με κουκούλα,. σε φούτερ+ φλις ζακέτα και σε φουτερ + φλις μπλουζακι με φερμουαρ στο στήθος.συντομα θα τα δείτε.Είδη πολύ στη Αθήνα τα φορεσαν. Προσοχή η διαδικασία είναι η εξείς: Στέλνετε την παραγγελία σας. Θα σας απαντήσομαι με Π.Μ για το ποσόν για να προλάβουμαι τιχόν λάθος. καταθέτετε το ποσον στον λογαριασμό.IBAN τησ ALHA BANK GR10 0140 1190 1190 0210 1248 982 το ονομα είναι Γοναλάκης Αντ. και εμείς συνκετρόνουμαι της παραγγελίες και σας της στέλνομαι εντόW 15 ημερών διότι είναι στη μέση το κέντημα στα χειμερινά .Τα καλοκαιρινά αποστέλνονται άμεσα.Σε κάθε περίπτωση είμαι στη Διάθεση σας στο 210 7620585 και στο κιν 6944250929 αλλά και με Π.Μ Τώρα συγά συγά το μαθένουμαι το σήστημα του FORUM μας. Για κάθε άλλο είμαι στη διάθεση σας. Σας ευχαριστώ όλλους. |
|
|||
|
|||
Παραγγελια
1τεμ καλοκαιρινο- σχεδιο βραχια - Μ - λευκο - με nickname Astakos82 1τεμ καλοκαιρινο- σχεδιο χιαστο - Μ - μαυρο - με nickname Astakos82 παραλαβη πρην της 28-2, αυριο η καταθεση με ονομα καταθετη Astakos82 Last edited by Astakos82; 12-02-2013 at 13:18. |
|
|||
|
|||
κανω μια διευκρινιση..θελω καλοκαιρινο τυπου polo με γιακα xl με την ελληνικη σημαια στο μανικι ενα μαυρο και ενα navy με το χιαστι σχεδιο
|
|
|||
|
|||
Περιμένω κ.Γολονάκη το Π.Μ. σας
εδώ κ μέρες κ αρχίζω κ αδημονώ. Μήπως με ξεχάσατε; |
|
|||
|
|||
Παιδιά, δεν έχω ξεχάσει κανέναν.
Απλά ετοιμάζουμε τα χειμερινά. Για αυτό υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση. Θα έχετε νέα σύντομα. |
|
|||
|
|||
Σήμερα στον καφέ στο Kitchen Bar, θα έχω μαζί μου μερικά μπλουζάκια χειμερινά.
Μακρυμάνικα με κέντημα. Όποιος θέλει θα μπορεί να τα πάρει επί τόπου. Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Strato το ποσον ειναι 31,80 και ο λογαριασμος ειναι στη 5η σελίδα ευχαριστώ Αντωνης.
Για να τα έχεται στη πιττα καταθέσεται άμεσα. |
|
|||
|
|||
το ποσον ειναι 26,60 πρεπει να γινει κατάθεση να ενημερόσεται για να ετοιμαστούν εάν εισται στη πιττα μπορείται να τα παραλαβεται και απο εκεί ευχαριστώ σολον (αντ. Γοναλάκης)
|
|
|