|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κρήτη: ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (Μια συμπαραγωγή από Markas και yns)
ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ............
ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ (ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ) ΒΑΖΩ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κρήτη: ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (Μια συμπαραγωγή από Markas και yns)
Ε δε το πιστευω. Την ιδια μερα ποσταρα και ξαναποσταρα για βολτα, δεν βρηκα παρεα και τελικα με καλεσαν για ψαροσουπα και πηγα.
Θα παρακαλουσα την extreme να μου πει τις εντυπωσεις της για τα γαντια κουζινας, διοτι τα εχω απο περσι στη βαλιτσα (το εχω ποσταρει και αυτο...) αλλα δεν χρειαστηκε να τα φορεσω καπου. Κι αν με καλεσετε την επομενη, δεν θα αρνηθω... Ενα μεγαλο μπραβο, και ειδικα στην extreme που ακολουθησε!!! :sm4::sm4::sm4::sm4::sm4: :sm5::sm5::sm5::sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μαγεία η φωτό σας παιδιά...μπράβο πάντα τέτοια.
Ταξιδέψαμε και εμείς μαζί σας. |
|
|||
|
|||
:sm4::sm4::sm5::sm5::sm4::sm4:
|
|
|||
|
|||
πανω και οχι μεσα,ετσι?
|
|
|||
|
|||
Παιδιά, το να πάρεις άτομα τηλέφωνο να έρθουν βόλτα σε τέτοιες συνθήκες δεν είναι απλή απόφαση. Ο Γιάννης μου είχε ήδη πει τότε μερικές μέρες πριν την εκδρομή πως θα έφερνε 2 άτομα ακόμα. Βέβαια, όταν Παρασκευή βράδυ βρέχει καταρρακτωδώς, το Σάββατο όλη μέρα χιονίζει σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το Ηράκλειο και το βραδάκι βλέπεις στα τοπικά κανάλια να λένε πως κρατάνε με το ζόρι το δρόμο στην Αγία Βαρβάρα ανοικτό, δε παίρνεις εύκολα απόφαση να καλέσεις φίλους και «να πάρεις και άλλο κόσμο στο λαιμό σου» όπως χαρακτηριστικά μου έλεγε ο yns (Θαρραλέος). Και μη ξεχνάτε πως δε γνωρίζαμε αν όντος θα είχε καλό καιρό στα νότια όπως αποδείχθηκε. Για να καταλάβετε, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικούς μας όταν ήμασταν στη Μονή Οδηγητρίας κάτω από τον ήλιο μας είπαν έντρομοι πως στο Ηράκλειο έριχνε χιονόνερο!
Last edited by Markas; 22-12-2010 at 10:19. |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφα!
|
|
|||
|
|||
Τι είστε εσείς ρε παιδί μου...ποποπο..
Παντώς καιρού και εδάφους.. Με το καλό και στις επόμενες.. Ηθικο δίδαγμα: Τα scooter είναι σκυλιά και πάνε παντού! |
|
|||
|
|||
λιγα με τους μεσα......
μπραβο στους κρητικαρους....παντος καιρου |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΙΑ ΒΑΡΕΤΗ ΜΕΡΑ... | PITS | Χωμάτινες εξορμήσεις | 13 | 04-12-2010 21:42 |
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ...!!! | frits | Χιούμορ | 10 | 30-11-2010 20:21 |
ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟΥ.. | panos1100gs | Ανέκδοτα | 15 | 21-10-2010 12:58 |
Μια από τις πιο ωραίες διαφημίσεις ....και ας μην είναι BMW! | cm246 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 25-05-2010 17:00 |
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ | moxor | Χιούμορ | 3 | 24-05-2010 20:06 |