|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόσω ολοταχώς για Λευκάδα
Με το 6μηνο αναφέρομαι στο....Ακαδημαικό 6μηνο, σίγουρα θα βρεις κάτι ενωρίτερα....
Παλιομηχανόβιε, εκτός από το car.gr υπάρχει και το .....xe.gr Αγγελιες για ενοικιασεις κατοικιων, Λευκάδα, έως 200 € ...και επειδή προβλέπω να κακοπερνάς εκεί πέρα, μόλις ξανακαβαλήσεις (μοτό), να έρθω μία να σε βοηθήσω να ψάξεις καλύτερα , άσε που τα νερά εκεί ζεσταίνονται από....Σεπτέμβρη |
|
|||
|
|||
Eλα ρε θηριο ....Με το καλο
τωρα ερχεσε πιο κοντα θα ερχομαι κι εγω... |
|
|||
|
|||
Γι' αυτό έβγαλα πρόγραμμα από τώρα.
Το χειμώνα ψάρεμα και το καλοκαίρι τουρίστριες. Δυο πόρτες έχει η Ζωή, δυο εποχές κι ο χρόνος. Και θα θα 'χουμε και τον ξεμαλλιάρη να μας μαλώνει. ΧαθήκαμΑν αδερφούλη μου. Last edited by nikos-x; 19-06-2013 at 00:49. |
|
|||
|
|||
Ε ψιτ πάρε και το αντίσκηνο μαζί,.,.
Αλλά αν βρεις κανα σπίτι με ,.,. Κότερο ,.,. Θα ρθούμε στάνταρ,.,. στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι Last edited by tattoopanther; 19-06-2013 at 01:18. |
|
|||
|
|||
Παρακαλώ να καπαρωθει ο ξενώνας των φιλοξενούμενων, κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο σε μένα..
Ευχαριστώ.. ΥΓ: το φαγητό κερασμένο από μένα.. |
|
|||
|
|||
ο κουμπάρος του αδερφού μου,
που ναι και φιλαρακι μου & ζει στη Νικιανα.... θα σε βοηθήσει...... δυο χρόνια το στηψα το νησί........απο δουλειά εννοω τουμοροου τα λεμΕ |
|
|||
|
|||
Με το καλο Νικολα θα πουμε σιγουρα αφου Λευκαδα παμε συχνα για Κυριακατικο ξεμουδιασμα ευκαιρια να σε ξαναδουμε λοιπον Φιλαρακι .
Με το καλο η μετακομιση και ολα να σου πανε καλα. |
|
|||
|
|||
ΚΑΘΑΡΜΑ..... Θα μας φύγει μακρύτερα ρε γ@μωτο...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ να σου πανε αδερφακι'μ |
|
|||
|
|||
Τόσο πολύ φοβηθηκες τους βολιωτες και φεύγεις ακόμη μακρύτερα
Όλα καλά να σου έρθουν φίλε |
|
||||
|
||||
Φίλε Νικόλα, καλή ευκολία ... σε όλους τους τομείς ...
|