|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΑΕΚ ΕΙΠΕ ..."ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ"
Φιλαρακι δε σκέφτεστε να αλλάξετε χρώματα;
Μπορει να σας μπερδεύουν με την ΑΕΚ και να γελάνε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως αν δεν αξίζει να σωθεί, να είσαι σίγουρος ότι θα πεσει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δε το πιστεύω... Ισως αυτο συμβαίνει οταν η συγκεκριμένη ομάδα βρισκεται στην κορυφη προκαλεί το φθόνο των αντιπάλων! Ελλάδα φίλε μου...,αντί να αποκτήσουν δικο τους σπίτι,πολλοί εύχονται να πέσει το σπίτι του γείτονα... Ζητώ το έθνος! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν νομίζω να αισθάνεται κάποιος περισσότερο υπερήφανος σαν έλληνας, με μια επιτυχία του γαυρου στην Ευρώπη....ασε που δεν ειναι συχνές οι επιτυχίες του, μας έχει συνηθίσει στις πιπες... Είσαι νέος .....στον χώρο του αθλητισμού φαινεται |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΕς ΟΜΑΔΕς ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΛΕς ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕς ΜΕΓΑΛΕς ΟΜΑΔΕς ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΞΙΖΕ? ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ? ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΠΟΛΛΕς ΟΜΑΔΕς ΤΙς ΕΠΑΡΧΙΑς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΜΑ.,.,. ΟΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΑΕΚ ΕΙΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟς ΕΙΤΕ ΑΡΗς ΠΑΟΚ ΚΤΛ ΑΣ ΤΟΥς ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥς ΑΞΙΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.,.,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ναι είμαι νέος ! Και ελπίζω να παραμείνω έτσι !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ενα παιχνίδι ειναι και τίποτα παραπάνω...για όλους όσους δεν ασχολούνται επαγγελματικά.. |
|
|||
|
|||
Και κάτι ακόμα !
Όταν παίζει αντίπαλη ομάδα με τη δική μου, στο εξωτερικό, είμαι με την ελληνική ομάδα και για έναν ακόμα λόγο : τί σημασία έχει εάν είμαι Ολυμπιακός και ο κολλητός μου είναι ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ... Και μόνον που θα στενοχωρηθεί ο φίλος μου με την ήττα της ομάδας του, αυτό αρκεί για να στενοχωρήσει και μένα. Και στη νίκη, η χαρά του είναι και δική μου χαρά ! |
|
|||
|
|||
Μακάρι να το έβλεπαν όλοι έτσι !
|
|
|||
|
|||