|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
napgeo ......................................είσοδος __. Προορισμός, Σταυρονικήτα και .........................
Akis N.GS ..........................................είσοδος __. Προορισμός, Γρηγορίου, και ........................ Arkas SenseiG BlackShadow BMW R 1100 GS .......................... είσοδος __. Προορισμός ελεύθερος mario Astakos82 KOSTIS-GS BMW 1150 RT ARGI Fuji ............................................ είσοδος 9/05. Προορισμός, Σιμωνόπετρα (εναλλακτικά Καυσοκαλύβια) και Γρηγορίου MARK egefalikos -DHMHTRHS- ............................... είσοδος __. Προορισμός Γρηγορίου και Διονυσίου. . . . |
|
|||
|
|||
Mark.... Γρηγοριου και αγιου Παυλου?????τι λες? και να το παμε περπατητο μεσο Διονυσιου
Last edited by Astakos82; 25-12-2012 at 16:57. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάτσε να το μελετήσουμε
|
|
|||
|
|||
Βαλε κατω τους χαρτες να δουμε τι θα κανουμε φετος,και ενα πλεουμενο να μας περασει οτι και αν γινει.... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπραβο μπραβο δεν υπαρχουν λογια φισηκα θα ερθουμε προτα ο θεος /2 ατομα
|
|
|||
|
|||
Πρώτα ο θεός και εγώ μέσα...εκτος απροοπτου 2 ατομα,
πρώτη φορα και για μενα οποτε ας ειμαι με ομαδα που θα ανεβουμε μαζι πανω... καλες γιορτες και καλα Χριστουγεννα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Akis N.GS ..........................................είσοδος __. Προορισμός, Γρηγορίου, και ........................ Arkas SenseiG BlackShadow BMW R 1100 GS .......................... είσοδος __. Προορισμός ελεύθερος mario Astakos82 KOSTIS-GS BMW 1150 RT ARGI Fuji ............................................ είσοδος 9/05. Προορισμός, Σιμωνόπετρα (εναλλακτικά Καυσοκαλύβια) και Γρηγορίου MARK egefalikos -DHMHTRHS- ............................... είσοδος __. Προορισμός Γρηγορίου και Διονυσίου. kokovatanen (+1 άτομο)............... είσοδος __. Προορισμός ........................ Epsime (+1 άτομο)....................... είσοδος __. Προορισμός ........................ . . . Παράκληση, και κατόπιν της φιλικής υπόδειξης των διαχειριστών μας, να δηλώνουμε συμμετοχές ο καθένας για τον εαυτό του. Έτσι νομίζω, πως γίνεται και μια πιο επικοδομητική κουβέντα, μιας και μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε με τους νέους φίλους συμμετέχοντες, και να έχουμε και τις δικές τους γνώμες και προτάσεις για το όλο εγχείρημα. Last edited by Fuji; 25-12-2012 at 23:03. |
|
|||
|
|||
Στην σκητη Αγ.Αννης χρωσταμε μια επισκεψη απο περυσι,που δεν μας επετρεψε ο καιρος να την προσεγγισουμε,αρα κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι ο ενας προορισμος μου.
Τωρα,η Σιμωνοπετρα ειναι ενα υπεροχο μοναστηρι που η αρχιτεκτονικη του σε καθηλωνει με το πρωτο αντικρυσμα.Τουλαχιστον απο τις φωτογραφιες που εχω δει,ειναι ενα κτισμα που σου προκαλει δεος.Αρα μαλλον αυτος θα ειναι ο δευτερος προορισμος για εμενα. Ας ξεκινησουμε ετσι,οπως λεει και ο Νικολας για να εχουμε μια πρωτη εικονα και ενδεχομενος να πραγματοποιηθουν και καποιες αλλαγες στην πορεια..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|