|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: λίμνη τσιβλού,κεφτεδάκια και τα νερά της στυγος
έτσι μπράβο, να μαζευόμαστε τα κατακαθια της κενωνιας!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ο καθείς να ομιλεί δια τον εαυτό του.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
..προβλέπω κιοφτεδομαχίες!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(θα ενημερώσω αν κατακαθήσω και εγώ...) |
|
|||
|
|||
Παιδιά ...
Οι προβλέψεις λένε για βροχές την κυριακή !!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
θα παρακολουθώ τον καιρό και μέχρι αύριο το απόγευμα θα είμαστε πολύ πιο σίγουροι...
|
|
|||
|
|||
βρέχει δε βρέχει, το τέρας του λοχ νες είναι water resistant
το ίδιο επιθυμώ και δι ημας ξεχάστε το δεν θα είναι καλά, το χώμα θα είναι νοτισμένο, τα ψάρια θα ανέβουν στην επιφάνεια της λίμνης, μετά τη βροχή οι κιοφτέδες είναι πι αφράτοι ακι το φρεσκοζυμωμενο ψωμί κάθεται βαρύ στο στομάχι εγώ θα έλεγα να μην ρθειτε, που ξέρεις, τα Bmw έχουν ένα θέμα με την υγρασία, είναι και οι ηλικίες προχωρημένες, τα γόνατα πονούν, η μέση πιάνεται, ο κ@λαρίνος διαμαρτύρεται, άσε που έχει και μπάλα στην tv. εγώ θα έλεγα να το αναβάλλετε για τον μήνα ιούνιο που θα τύχουν ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες είναι και η κρίση, μέσης ηλικίας και οικονομικής κατάστασης, όχι, καλύτερα όχι, εγώ θα έλεγα να μην έρθετε σαν το βασιλιά της μέσης γης, όταν έψαχνε τον φρόντο, στο πανδοχείο, εν μέσω υδάτινων κατακρυμνισμάτων, βροντών, αστραπών και των απέθαντων καβαλαραίων, όχι η φωνή της σύνεσης προστάζει να μείνετε στην θαλπωρή της οικογενειακής εστίας και όχι να σουλατσέρνετε στα κακοτράχαλα μετά γνωστών και αγνώστων δεν πειράζει, ωραία ήταν όσο κράτησε, θα σας στείλω φωτό |
|
|||
|
|||
Το μετεωρολογικό δελτίο βγαίνει από τον μετεωρολόγο βάρδειας Carduelis. Ειναι επιφορτισμένος να ελέγξει τον καιρό και να αποφανθεί αν οι ηλικίες μας θα μπορέσουν να κυκλοφορήσουν με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες της Κυριακής
|
|
|||
|
|||
...δεν γλυτώνεις έτσι εύκολα Κωστάκη.......
...μη βιάζεσαι να φτιάξεις μόνος σου πρόγραμμα... ...την επ' αύριο τα σπουδαία Κωστάκη ...την επ' αύριο... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ξεκίνησε η γιορτή της Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά !!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 2 | 12-12-2009 11:55 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
Καφεδάκι στην λίμνη ΗΡΑΙΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ * Κυριακή 24 Μαίου 09 | essel | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 29-05-2009 21:14 |
Καφεδάκι τη Κυριακή 17 Μα'ί'ου στη λίμνη Μαραθώνα!!! | PortoLeone | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 18-05-2009 10:29 |