|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ADAC Motorrad Intensiv Sicherheitstraining ... 8μιση ωρ
Απόσπασμα:
Θέλεις να το κοιτάξουμε μήπως μπορούμε???? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
...πιστός στο ραντεβου μου καθε χρονο ...την Προηγούμενη Δευτερα ειχα παλι ενα μαθημα στο γνωστο χωρο στις γνωστες εγκατάστασης της ADAC. Βασικα ειχα σκοπό να κανω το 3το μαθημα της σειρας Kurventraining...αλλα αν και προσπαθησα να εγγραφω πολυ νωρις απ τις αρχες του χρόνου ...τελικα δεν υπηρχε Δευτέρα* με ελευθερη θεση για μενα και ετσι επελεξα το αμέσως επόμενο μαθημα που ηταν σχετικο με στοφιλικι. Το τετραωρο ονομαζεται "Der Trick mit dem Knie I" σε απλα Ελληνικα ειναι ενα μαθημα που υποδεικνύετε σε θεωρητικο και πρακτικο επίπεδο η τεχνικη του μπάσιμου στη στροφη με τη βοηθεια του γόνατου. Επι της τελικης ισως ηταν λιγο ανωφελο για μενα ...λογο της σχετικα ακαταλληλου τυπου μοτοσυκλετας που καβαλαω! ...αλλα και μονο για την εμπειρία ειπα να λαβω μερος! ...
... απίστευτη όρεξη , φρεσκο λαστιχακι ..και μολις εχω περασει ενα γενικο σερβις το "παπόρι" μου .....ολα δηλαδη τελεια!...οχι ομως και o καιρος ! Το μαθημα αρχισε στις 6 το απογευμα ...με αρκετη θεωρια ....και οταν τελικα μπηκαμε στο κομματι της πραξης ...ισα που προλαβαμε να κανουμε μερικες γυρες για ζεσταμα ..και αρχισαν να πεφτουν οι πρωτες σταγόνες! Δεν περασαν μερικα λεπτα και ολα ηταν "πισινα"! ...οι 2 επικεφαλής του μαθηματος μας ανακοινωσαν την διακοπη για την δικια μας ασφάλεια..προς αποφυγη ατυχήματος!!...και μενα τα νευρα μου τσαρταλια!!!!!!!! τελος παντων με σκυμμένο το κεφαλι και χωρις να βγαλω και πολλα συμπερασματα για τη ολη διαδικασια ...γυρισα μεσα σε καταρρακτώδης βροχη στο σπιτι! Εδω για μια φορα θα βγαλω παλι το καπελο στο επαγγελματισμο της ADAC ... επικοινωνησαν την επομενη μερα μαζι μου , και ο επικεφαλης της διοργανωσης με ενημερωσε οτι ....μας παρεχουν καινουργια ημερομηνια διεξαγωγής του μαθηματος ...χωρις καμια πλεον χρηματικη μας επιβάρυνση! ....νεο ραντεβου λοιπον Δευτερα 14 Μαιου!!!!!!!...αν ολα πανε καλα λιγο αργοτερα θα παραθεσω τις εντυπωσεις μου και τη γνωμη μου για αυτη τη τεχνικη ! ..... ..... ...ενα μικρο ..λιγο καρακιτς βιντεακι απ την οληγόλεπτη εμπειρια με ενα νεο cam-objekt που παλεύω!...εδω!!! *.... (μονο Δευτέρες εχω το μαγαζι κλειστο!) Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 26-04-2013 at 16:32. |
|
|||
|
|||
Περιμένουμε Γιάνναρε ανταπόκριση !
|
|
|||
|
|||
αναμενωμε κ στα δικα μας
|
|
|||
|
|||
που να τα δουμε εμεις αυτα σ αυτη την χωρα............................
|
|
|||
|
|||
..........
Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 12-04-2013 at 18:00. |
|
|||
|
|||
ωραιος ο γιανναρος.........
εμεις ειμαστε πολλα χρονια πισω...... |
|
|||
|
|||
Γιαννη μια παρακληση...εχε μαζι σου το τηλεφωνο με εκεινο το προγραματακι και στειλε κλισεις να χαρουμε και να ζηλεψουμε συναμα εδω κατω!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οδική Βοήθεια ADAC. | Arkas | Απαραίτητα έγγραφα | 266 | 24-07-2013 00:25 |
Κάτω απ' την πινέζα του χάρτη της Ευρώπης | gemara | Καλώς ήλθατε | 29 | 15-04-2009 21:37 |
Μια απ' τις καλύτερες απάτες του E-Banking !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 09-03-2009 22:11 |
Επικίνδυνη η σκόνη από τη Σαχάρα που «σκεπάζει» τη χώρα | Arkas | Περιβάλλον | 1 | 09-03-2009 15:56 |
Η BMW Motorrad Motorsport αναγγέλλει τη σύνθεση της εργοστασιακής ομάδας Εnduro για τ | wet & dirty | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 19-02-2009 02:39 |