|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "ΒΙΒΛΙΟ" συλλυπητηρίων για τον Βασίλη (ekatontarxos)
Μερικά posts του Βασίλη,
για να καταλάβετε τον Άνθρωπο! Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 21-10-2009 Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Α ρε Βασίλη! Θα μας λείψεις... |
|
|||
|
|||
Είμασταν στην Αίγλη, και με ρωτούσες για την Τουρκία.
Σχολίαζες πόσο σου αρέσει να κάνεις χιλιόμετρα. Η τελευταία μου ανάμνηση ήταν όταν φορούσες το κράνος σου, επάνω στην GSA, φώτα και προβολείς ανοιχτοί, ξεκίνησες αργά και χάθηκες. Καλό ταξίδι φίλε Βασίλη. Θα σε θυμόμαστε. |
|
|||
|
|||
Κρίμα για το παλικάρι...
συλλυπητηρια στους δικους του...και νάναι καλά να τον θυμούνται... παντως αυτο το νοσοκομειακη λοιμωξη...παντοτε οταν το ακουω, μου καθετε βαρυ... |
|
|||
|
|||
Διάβασα για ΤΟ νέο σου ταξίδι από το τηλέφωνο,μα μια και δεν έβλεπα καλά το άφησα να τα ξαναδιαβάσω στο σπίτι ............
Ναι μπαγάσα άρχισες το πιο μεγάλο ταξίδι. Ποτέ δεν περίμενα ότι τα δάκρυα δεν θα σταματούσαν για ένα άνθρωπο που ποτέ δεν γνώρισα. Γνωριστήκαμε πριν από 3 χρόνια μέσα από τα "κουτιά" αυτά που όλοι αποκαλούν, απρόσωπα κ' μος φίλε δυστυχώς είχαμε δίκιο ,,,και από τα γραφόμενα μπορείς να κάνεις φίλους ,απρόσωπους μα τόσο Προσωποποιημένους!! Θα ήθελα να γράψω πολλά αλλά τα δάκρυα δεν με αφήνουν ............... Πνίγομαι και δεν μπορώ να εκφράσω το γιατί ............. Συχωρεσέμε φίλε άλλα θα καταφύγω στα τετριμμένα γιατί το μυαλό μου αρνείται να συνεργαστεί ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ |
|
|||
|
|||
Τα θερμα μου συλληπητήρια στον συμφορίτη μας
|
|
|||
|
|||
Κρίμα, Κρίμα, Κρίμα, Κρίμα.
|
|
|||
|
|||
Θερμά συλληπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του και στους φίλους του.
Καλό ταξίδι φίλε. |
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι Βασιλη ...
|
|
|||
|
|||
Συλληπητήρια και κουράγιο στους δικούς του
|
|
|||
|
|||
Νωρίς ξεκίνησες το τελευταίο σου ταξίδι, καλό δρόμο να έχεις.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γράμμα στο παιδί σας από τον Άγιο Βασίλη | george1968 | Διάφορα | 6 | 06-12-2009 13:19 |
Η προσευχη για τον μπαμπα | Alext | Χιούμορ | 4 | 29-05-2009 09:07 |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 01:09 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 15:57 |