|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Revit Sand vs Dainese Gator Evo
Απόσπασμα:
Όπως ξαναείπα εμένα δεν πήρε καθόλου νερό το μπουφάν μου σε μια πολύ δυνατή καταιγίδα στην οποία οδηγούσα σχεδόν καμιά ώρα. Εάν μιλάς για τους αεραγωγούς στο στήθος νομίζω πως είσαι λιγάκι υπερβολικός. Οι αεραγωγοί στα χέρια πάντως όντως βάζουν πολύ αέρα... |
|
|||
|
|||
Επειδη κοιταζω και γω γενικοτερα για καποιο μπουφανακι και σκεφτομουν για δερματινο εστω και αν γινεσαι μουσκεμα οταν βρεχει.Τελικα ομως επεσα πανω στο DURBAN της alpinestars (sorry δεν ξερω να ανεβαζω site) αλλα το χει και το fc moto.Με αυτα που διαβασα το θεωρω πολυ κορυφαιο μπουφανακι για ολες τις εποχες και τις συνθηκες και μου τρεχουν τα σαλια!!!Εψαξα και εδω στην Αθηνα το βρηκα και σε πολυ καλη τιμη μαλιστα.Αν ξερει κανεις κατι και μπορει να βοηθησει ευχαριστως!!!
|
|
|||
|
|||
Δεν νομίζω αλλά παραταύτα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Απόσπασμα:
Προσωπικές απόψεις φίλε μου!!!Εγώ για μπουφάν το θεωρώ βαρύ.
Για το νερό που σου γράφω είναι μετά από 3ωρη βροχή με χαμηλές ταχύτητες και στάσεις που τρώς παραπάνω νερό και στο σημείο που γράφω επικεντρώνετε νερό!!! 3 sand στην πόλη και τα 3 παίρνουν νερό εκεί!!! Γενικώς είναι ένα πολύ καλό μπουφάν που με άριστα το 10 παίρνει 8.5 μισό για το νερό και ενα για την προστασία της πλάτης!!! Last edited by N4pSt3R; 19-09-2013 at 14:09. |
|
|||
|
|||
Πάντως, γαι όποιον ενδιαφέρεται ο Γιάσσαρης θα φέρει το sand 2 (και το outback) αρχές οκτώμβρη...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν το έχω, αλλά είναι η στολή (μπουφάν/παντελόνι) που θα ήθελα να αγοράσω. Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, δεν είναι Dainese και Revit που σχεδόν όλοι έχουν. Το έχω ψάξει αρκετά και είναι πολύ καλό. Νομίζω πως ο συνδυασμός Alpinestars & GoreTex θα είναι πολύ πετυχημένος και δεν θα απογοητευόμουν. Νομίζω πως αν ήταν φτηνότερο θα πούλαγε περισσότερο. Εγώ θα προχωρούσα αν το έβρισκα σε καλή τιμή. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
To Durban επιδή μου άρεσε και μένα και ψάχτικα αρκετά έχει ένα αρνητικό!!!Είναι Gor-tex η θερμική επένδηση οπότε το θέμα ανδιαβροχοποίησης το ξεχνάς για το καλοκαίρι γιατί είναι Gor-tex μαζί με micro-fleeze
|
|
|||
|
|||
Εννοεις πως οταν θα βγαζεις την επενδυση για το καλοκαιρ ετσι και σε πετυχει βροχη θα μια μοιαζεις με σφουγγαριστρα?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περίπου ναι!!!
Έχει 600άρα corduara μέν αλλά δεν είναι Gor-tex το jacket!!!Άρα θα πάρεις νερό!!Gor-tex είναι η επένδυση η οποία είναι ταυτόχρονα και θερμική!!!Οπότε πολύ ακριβό για gor-tex επένδυση!!!Έτσι έκανα στροφή και πήγα σε Revit!!! Αν θες καλό μπουφάν από χαρακτηριστικά σε αυτά τα χρήματα καλύτερα πάνε σε Rukka ή σε Klim!!! |
|
|||
|
|||
@Napster: δεν διαφωνώ σε αυτά που αναφέρεις γιατί σημαίνει ότι το έχεις ψάξει το θέμα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι αναφέρεται σαν GORE-TEX παντού και το γράφει μέχρι και στο στήθος στο μπουφάν:
|
|
|