|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αθήνα-Βέλγιο....
Την καλησπέρα μου απο λίμνη Κόμο, και μετά απο μια τέλεια μακαρονάδα με θαλασσινά
Φωτό δεν μπορώ, αργεί πολύ η σύνδεση του ξενοδοχείου Η διαδρομή από Κόμο μέχρι Lezzeno, είναι ονειρική με πολλές και κλειστές στροφές, και θέα την λίμνη που είναι σαν φίδι σε εκείνο το σημείο. Επεσα πάνω σε ένα φιλικότατο ζευγάρι Ιταλών με GS, οι οποίοι σώνει και καλά να με συνοδεύσουν μέχρι το ξενοδοχείο. Ομως στο δρόμο μας έτρωγε το γκάζι, και κάναμε μια πολύ όμορφη και πολύ γρήγορη "κοντρίτσα". Το καταυχαριστήθηκα....(νόμιζε ότι θα με περάσει χεχε....) . Αύριο έχουμε ραντεβού εδώ για πρωινό καφέ Last edited by gepol; 10-08-2011 at 01:07. |
|
|||
|
|||
ε ρε δροσιές.........απόλαυσέ το, εδώ βράζουμε στους 39+
|
|
|||
|
|||
Τώρα το πρωί έχει 14....ε δροσιά- λέμε τώρα
|
|
|||
|
|||
μακαροναδα με θαλασσινα ε?
μας πεθανες! |
|
|||
|
|||
Καλα να περνάς αγαπητε φίλε Γιώργο!
|
|
|||
|
|||
Καλη συνεχεια Γιωργη,και οπου δεις Gs ξερεις τι να κανεις.....
|
|
|||
|
|||
να προσκυνησει?
|
|
|||
|
|||
... ομορφα φιλε !!!...αν καταλαβα δηλαδη εχεις καλο καιρο και το ευχαριστιέσε!!!...χαιρομαι για σενα γιατι εδω πανω ...μονο Αυγουστος δεν ειναι αυτο το καλοκαιρι
.... ...να προσεχεις μονο οσο θα ανεβαινεις ψηλοτερα ...τα GS θα πηγαινουν γρηγοροτερα!!..χεχε!...αστειεύομαι! |
|
|||
|
|||
Την καλημέρα μου απο Gluringen Ελβετία. Είμαι στην επιτροφη. Ένα μέρος ειδικά για μηχανοβιους, πανέμορφο εώς και αποκοσμο. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι το έχουν επισκεφθεί.
Μένω σε ένα ξενοδοχείο απο αυτά τα μοτοφιλικα που είχε δώσει ο siraxanz. Περισσότερα όταν μπορέσω. Καλή συνέχεια σε όλους Last edited by gepol; 17-08-2011 at 08:52. |
|
|||
|
|||
Καλά να περάσεις και καλή επιστροφή
|
|
|