|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προς Θεσσαλονικείς,,,την Tετάρτη 24/4/13....
Απόσπασμα:
Πάλι απουσία πήρες, σε βλέπω από Σεπτέμβρη με τον κηδεμόνα σου |
|
|||
|
|||
Μαζεμα και ανατολικα επιτυχως!
Φεγγαρι παντου, μινι φουστιτσες γυρω απο τα Πανεπιστημια και τα στεκια με τη φτηνη μπυρα και τα μικρα σουβλακια, χωματινη παρακαμψη μεσω Σειχ Σου στον πηγαιμο, και φυσικα καλη παρεα Μπραβο καρντασια!! Σημειωσις για τους αριθμολαγνους.. Ο καφες με τις περισσοτερες μπυρες ειναι ο καφες της Σαλονι. Τυχαιο??? Οχι. |
|
|||
|
|||
Τελικα το χει η μοιρα μου!!!!
Τεταρτες ειτε ετσι ειτε αλλιως να τις περναω με εναν απο τους αδερφους Τσαλικη!!!!! Ειχαμε την τιμητικη μας σαν πληρωμα στην απονομη περιφερειακου πρωταθληματος θερμαικου!!! Πρωτοι στην κατηγορια μας και τριτοι γενικης!!! Προλαβα στο after τους τελευταιους!!! Τα λεμε παλιοπαιδα Μ. Τεταρτη στον.... "καφε" |
|
|||
|
|||
εισαι μεγαλο μουτρο ποτε ,.,.χικ .,.προλαβες και εβαλεσ και ..,.χικ .,.φωτο ρε μουτρε.,.,χικ .,.,.,καλυνηφτα.,.,
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μου έφεραν και κυπελλο παραμονης στην οινοποσια ...ε.,., στην κατηγορια after, ...ήθελα να πω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όλα τα μαθες....μπαγασάκο... |
|
|||
|
|||
[QUOTE=paschalis;886392]Μαζεμα και ανατολικα επιτυχως!
Φεγγαρι παντου, μινι φουστιτσες γυρω απο τα Πανεπιστημια και τα στεκια με τη φτηνη μπυρα και τα μικρα σουβλακια, χωματινη παρακαμψη μεσω Σειχ Σου στον πηγαιμο, και φυσικα καλη παρεα Μπραβο καρντασια!! Σημειωσις για τους αριθμολαγνους.. Ο καφες με τις περισσοτερες μπυρες ειναι ο καφες της Σαλονι. Τυχαιο??? Οχι.[/QUOTE] |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα φέρω φωτογραφική μηχανή και μπλουζάκια για να μου τα υπογράψεις. Όσο για το περιστατικό του προ-προηγούμενου καφέ, δεν ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, εξαιρουμένου του ύψους που πήδηξε από την τρομάρα της, η κοπέλα του μπιντέ . . . χθες, αν και με πληγωμένο τον αυθορμητισμό μου, πέρασα καλά. |
|
|||
|
|||
|
|
|