|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελιά και ελαιόλαδο. Ονομασία προέλευσης.
Νομίζω, ότι κάποιοι σε αυτότο θέμα, πρέπει α πουν την γνώμη τους .
Και φυσικά με ειλικρίνεια.. |
|
|||
|
|||
Το ελαιομάζεμα τελείωσε πάλι.
Το αποτέλεσμα, φάρμακο. Και καλυντικά από φέτος με την παραγωγή μας. Ισχύουν όλα τα παραπάνω. Άντε και του χρόνου |
|
|||
|
|||
Και του χρόνου φίλε μου, με υγεία!
Jefe |
|
|||
|
|||
Ωραίο θέμα, έχω κόλλημα με το καλό λάδι και το καλό μέλι (θυμαρίσιο). Μου αρέσει πάρα πολύ το αγουρέλαιο με αυτή τη φρουτώδη γεύση και το ελαφρύ κάψιμο που αφήνει. Πρέπει όπως να κάνουμε πολλά στον τρόπο πλασαρίσματος. Δηλαδή όμορφες συσκευασίες, όμορφες ετικέτες και να αναδείξουμε ένα καλό προϊόν που εμεις το έχουμε στο ντούκου.
Πρέπει να το περιβάλουμε με το μύθο του "εκλεκτου" και του "πολυτιμου" που τον δικαιούται άλλωστε. Οι ξένοι τα σκάνε όσο όσο αν τους δώσεις κάτι τέτοιο. Και 100 ευρώ (λέμε τώρα) να είχε το λίτρο αν ήταν σε μια συσυκευασία "wow" θα τα έσκαγαν. Πολύ καλή δουλειά σε αυτό τον τομέα έχουν κάνει τα "mastic spa" τα καταστηματα που έδωσαν στη μαστίχα την αίγλη και πολυτελεια που της άρμοζε. |
|
|||
|
|||
Εδώ υπάρχει και συνέχεια:
http://www.gsforum.gr/%CE%9A%CE%BF%C...tml#post362251 |
|
|||
|
|||
Τελειώσαμε και εμείς με το μάζεμα της ελιάς.
Εξαιρετικό προιόν Φυσικά βιο-καλιέργεια, ελεγχόμενη και Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π.) Η οξύτητα είναι 0,3-0,4 γραμμές στην παραγωγή. Δίνεται σε δοχεία και σίγουρα θα βρεθεί και η μεταφορά. Η τιμή για τους φίλους εδώ θα είναι πάρα πολύ καλή. Και με δωράκι. *Δεν έχει γίνει ραντισμός για δάκο (δηλητήρια όπου έριχνε το κράτος) και έκανε δακοκτονία. Last edited by kostas_366; 06-01-2013 at 21:55. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως με το ρυθμό που πάω (πάντα αργά και αξιόπιστα λόγω μοτοσυκλέτας) ούτε το Πάσχα θα τελειώσω.
Πάντως η τιμή του ελαιόλαδου στην περιοχή μας έχει πέσει κατακόρυφα. Για να βάλεις εργάτες είναι οικονομικά ασύμφορο. Προχωράμε πάντως ακάθεκτοι και με πεσμένο ηθικό..................... |
|
|||
|
|||
Καλή πώληση και φέτος Κώστα !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ναι είναι ασύμφορο. Και δεν είναι μόνο οι εργάτες. Είναι όλος ο κύκλος. *π. χ. 20ε πετρέλαιο δεν τα βλέπεις κλαθόλου * Χαλκός για 1 τόνο βυτίο είναι περίπου 80ε * Ένα σακί λίπασμα έχει 30ε (κ 40 κιλά) κλπ κλπ Ευχαριστώ Δημήτρη |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ονομασία | wolferin | Ανέκδοτα | 4 | 07-03-2009 15:30 |