|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ
ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και συγνωμη που δεν απαντω αμεσα αλλα τα 2 μου δαχτυλα που λειτουργουν καλα τα προσεχω σαν τα ματια μου
|
|
|||
|
|||
Περαστικά σου και κουράγιο!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Περαστικά και απο μένα φίλε μου, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να είναι το τελευταίο που σε βρίσκει...
|
|
|||
|
|||
περαστικα φιλαρακι,
να ειναι ολα μια κακη αναμνηση, δεν χρειαζεται να απαντας, εμεις θα σου γραφουμε για συμπαρασταση |
|
|||
|
|||
Περαστικά φίλε και κουράγιο.
Μας πιάνει ανατριχίλα όλους όταν σκεφτόμαστε τέτοια ατυχήματα. Αφού γλύτωσες την ζωή σου πάλι καλά. |
|
|||
|
|||
πρωτα απο ολα περαστικα και παντα ορθιος απο δω και περα.Σε αναλογο ατυχημα που ειχα το 2006 στα συνορα αυστριας ιταλιας στο brennero,αφου οι πλαστικες βαλιτσες απο το K1200GT εγιναν κομματια και τα πραγματα μου ολα σκορπισαν στην ασφαλτο,μετα απο κανα μηνα μου ηρθε στο σπιτι ενα χαρτοκιβωτιο με ολα τα πραγματα μεσα μεχρι και τα πλαστικα κομματια απο της βαλιτσες.Να πω βεβαια οτι μετα το τροχαιο,( αφου την εβγαλα με ενα διπλο καταγμα στο ποδι μονο, απο το mercedes το slk που ηρθε πανω μου με πολλα....) ειδοποιησα αμεσως αντιπροσωπεια της bmw στην ελλαδα και συγκεκριμενα στη λ.βουλιαγμενης,οπου εδωσα τη θεση και τα στοιχεια μου και φροντισαν για τα υπολοιπα
|
|
|||
|
|||
Φίλε Βαγγέλη λυπάμαι πολύ για το ατύχημα σου και σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.
Άλλο κακό να μην σε βρει... |
|
|||
|
|||
Βαγγέλη σου εύχομαι περαστικούλια, και ποτέ ξανά.
Πάντα όρθιος απο εδώ και πέρα |
|
|||
|
|||
Πως είσαι φιλαράκι ;;
Πως παει η ανάρρωση ;;;; |
|
|||
|
|||
καλημερα.εχω ξεκινησει τις φυσιοθεραπειες και βλεπω βελτιωση σιγα σιγα.
|
|
|