|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο αδελφος μου (nikolas33) ειχε ατυχημα με την μηχανη του....
Σιδερένιος....Μακριά απο όλους μας....Προσοχή στους δρόμους....
|
|
|||
|
|||
περαστικα .... Φυσικα δεν μπορεις να προβλεψεις , αποφυγεις παρομοια ατυχηματα , αλλα μπορεις να οδηγεις την μηχανη σου σαν να σε εχουν βαλει στο ματι ολοι οι οδηγοι αυτοκινητων !!! μονο ετσι μπορει να την γλυτωσουμε !!
|
|
|||
|
|||
Δαναέ , περαστικά του κ από μένα . Να κάνει τον σταυρό του , δεν έπαθε τίποτα σε σχέση με το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Τέλος καλό όλα καλά . Καλή του ανάρρωση. Το κακό είναι ότι σου συμβαίνει εκεί που δεν το περιμένεις κ εκεί που ελάχιστα ή τίποτα δεν μπορείς να κάνεις για να το αποφύγεις.
|
|
|||
|
|||
Περαστικά και σιδερένιος φίλε μου.
Ευχομαί να είναι το τελευταίο. Υ.Γ.:Μηπως ειναι ευκαιρια να αλλαξει και μηχανη και να πάρει τιποτα της προκοπης;;; |
|
|||
|
|||
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ nikolas
|
|
|||
|
|||
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ !!
έσπασε ο άξονας ?? δεν μας λέει και κανένα αριθμό στο ΤΖΟΚΕΡ ?? |
|
|||
|
|||
Καλησπερα σε ολους και ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!
Ευτυχως δεν εγινε τιποτε το ιδιαιτερο σε σχεση με αυτο που θα μπορουσε να γινει!! Ειμαι πολυ τυχεροσ γιατι τελευταια στιγμη αλαξα γνωμη και αντι να παρω το "παπι" πηρα το varadero! Λογο καιρου ισωσ και βρεγμενων δρομων!!! Πλεον παιδια πριν προσπερασετε καποιον κοιταχτε στην πισω πινακιδα να δειτε αν εχει περασει Κ.Τ.Ε.Ο!!! Το Yugo μαλον δεν ειχε περασει και ξαφνικα πηρε τον αξονα στο χερι και εγω μετα τα μπινελικια πηρα τον δρομο για το ΚΑΤ!!! Τελοσ παντον!! Να ειστε ολοι καλα και παντα ορθιοι χωρις απροοπτα!!! Ευχαριστω πολυ ολους!!!!! |
|
|||
|
|||
Καλως ηρθες Νικολα σιδερενιος!!!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ρε Νικόλα, είσαι μεγάλη ψυχή .... Αφού μπορείς και γελάς μετά απ' αυτό που σου έτυχε ..... Σου βγάζω το καπέλο ..... .
|
|||
|
|||
Άντε και στα Καλάβρυτα Νικόλα!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απάτη με την υπογραφή του Υπουργείου Οικονομικών .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 14 | 15-10-2009 17:35 |
Τροχαιο με μηχανη στην Εθνικη... | killer | Κοινωνική ευαισθησία | 19 | 18-07-2009 12:31 |
Πήρα την μοτο των ονείρων μου.. | kostas_366 | Χιούμορ | 38 | 25-06-2009 20:21 |
Ατυχημα με μηχανη... | danaos | Κοινωνική ευαισθησία | 19 | 23-06-2009 13:29 |
Άλλαξα την υπογραφή μου | boxer-1200 | Χιούμορ | 3 | 17-02-2009 15:38 |