|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά κάμερας
Κάτι επίσημο δεν υπάρχει, αλλά μία ψιλή πετονιά θα έκανε την δουλειά της, παρόλαυτα στο βαθμό που θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή του αναβάτη στην περίπτωση που ξεκολλήσει και μπορεί να προκαλέσει ατύχημα θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός...
|
|
|||
|
|||
Θέλω κι εγώ το helmet πακέτο hd μαζί με 16άρα κάρτα.
Νίκο μου στείλε μου pm να σου κάνω κατάθεσή αύριο να την εχω αυτή την βδομάδα, ευχαριστώ πολύ Send from my sexy Se Xperia Arc using tapatalk |
|
|||
|
|||
Σήμερα παρέλαβα κι εγώ την κάμερα,ευχαριστώ παρά πολύ το gsforum και φυσικά και το κατάστημα για την άψογη εξυπηρέτηση
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Νίκο έχεις p.m.!
Ανυπομονώ να γίνω κάτοχος κι εγώ μιας καμερούλας GoPro! :sm4: για το deal!!!! Πολύ ενθαρρυντική τιμή! |
|
|||
|
|||
Νικόλα έχεις π.μ, την θέλω τώραααα!!
|
|
|||
|
|||
Παρέλαβα και είμαι έτοιμος για καταγραφή των πιο ευχάριστων στιγμών!
Ευχαριστώ το κατάστημα για την πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση και πάνω απ' όλα ευχαριστώ το forum! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις, αλλά πόσες Gopro μαζί;
Δείτε το εκπληκτικό αποτέλεσμα την ώρα που "παγώνει" το βίντεο και αρχίζει το "stop motion"! http://www.youtube.com/watch?feature...&v=cYBIeQ-1c1g |
|
|||
|
|||
Μιας και τώρα με το κούρεμα του χρέους όλοι αισθανόμαστε πολύ καλύτερα, τι πιθανότητες έχουμε για μια τιμή GsForumγια την νέα GoproHeroHD 2 MotorsportEdition;;;
|
|
||||
|
||||
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |