|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: mad about Africa: Ο γύρος της Αφρικής και της Μ. Ανατολής με XR 250
Ηλία εμείς τα είπαμε πολλές φορές στο παρελθόν άλλα τώρα είναι πλέον το ταξίδι σας είναι έτοιμο να ξεκινήσει ! σου εύχομαι ολόψυχα κάλο ταξίδι και στου δυο σας αφού πω περαστικά στη Χριστίνα και της ευχηθώ να είναι γρήγορα ορθια και μαζί σου ! πιστεύω πως έκανα τα πάντα για να προετοιμαστει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μεγάλο σου ταξίδι !
Η σκέψη μου καθώς και όλων πιστεύω θα είναι μαζί σας , από εσάς περιμένουμε νέα σας από τις περιπλανησεις σας στην Αφρική καθώς και πολλές φωτογραφίες !! και πάλι καλό σας ταξίδι !!!! |
|
|||
|
|||
#
Ήταν 28 Ιουνίου του 2009, όταν ο Βροχίδης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από 27 πανσελήνους στην Ανατολή. Στις 18 Ιουλίου 2013, ξεκίνησε και πάλι από το Λευκό Πύργο, για να πραγματοποιήσει ακόμη ένα όνειρό του, όπως και ο ίδιος είχε γράψει στο: mad about Africa : Το επόμενο ταξίδι ήταν στα σκαριά πριν καν τελειώσει το προηγούμενο! Το απόλυτο, το μεγάλο μου όνειρο από την παιδική μου ηλικία ήταν η Αφρική. Η ήπειρος που πάντα βρισκόταν πιο κοντά στις ρίζες της ανθρώπινης φυλής αποτελεί για πολλούς το ναό της περιπέτειας. Νομίζω πως ήρθε η ώρα, λοιπόν, να πάω να προσκυνήσω… # Ξεκίνησα με τη φωτογραφία του Ηλία στο Λευκό πύργο, τότε που επέστρεψε από το ταξίδι του στην Ινδία, μόνο και μόνο για το χαμόγελο που είχε στο πρόσωπό του και που ήταν ίδιο με το σημερινό . . . σα να ήξερε τη συνέχεια για το όνειρο και πως εκεί που βρίσκεται το σημείο τερματισμού, υπάρχει και η γραμμή της εκκίνησης. Λιάκο σου εύχομαι από καρδιάς, καλούς δρόμους και με το καλό ν' απολαύσουμε το συντομότερο τις νέες σου περιπέτειες, αποτυπωμένες στις σελίδες ενός νέου βιβλίου. Χριστινάκι, με το καλό να τον ακολουθήσεις και να συμπληρώνεις αυτό το αυθόρμητο χαμόγελο που υπάρχει μόνιμα στο πρόσωπο του φίλου μας. . . . ρε ταττού, μπας και πείραξες λάθος νεύρο; ξαναρωτάω. Όσοι μου είπαν να μεταφέρω τις ευχές τους στον Ηλία για καλό ταξίδι, μεταφέρθηκαν χωρίς να έχουν υποστεί την παραμικρή επεξεργασία. ΜεγΑλέξανδρε! Αφρική πήγες; Το μνημείο . . . . . . απέναντι από τη "μελέτη" της ντροπής. Τα φιλαράκια από τη Μάμα Άφρικα, άρχισαν να έχονται. Έτοιμος για τον δρόμο των οστών και με αξιόπιστο. . . . Ρε παιδιά, ο Λιάκος, ποιος είναι; Last edited by jtnakos; 20-07-2013 at 00:02. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ολα να πανε
|
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι Ηλια& Χριστινα καλους δρομους και ολοι οι Θεοι μαζι σας !!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γερά γερά το ακρωτηρι ειναι κοντά καλο ταξίδι
|
|
|||
|
|||
Το δύσκολο πέρασε...
Ο Ηλίας ξαναδραπέτευσε από την μπακαλοκοινωνία των μικροσκοπικών πεπρωμένων... ...κι από "μίαν ευτυχίαν 3ου ορόφου" (Ελύτης)... Τώρα τα πράγματα στο ταξίδι είναι εύκολα κι απλά! Ζήσε τη ζωή σ' αυτή την απίθανη ήπειρο, ταξιδεύοντας όπως μόνον εσύ ξέρεις! |
|
|||
|
|||
Kαλούς δρόμους Ηλία θα περιμένουμε ανταποκρίσεις σου.....
|
|
|