|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παραπονο....σαν ανθρωπος...
Απόσπασμα:
πλεον θα οδηγεις κι εσυ μηχανη με ασφαλεια! |
|
|||
|
|||
Ρε φιλε!
Αν δεν υπηρχε και λιγο κακια σ αυτον τον κοσμο....πως θα ητανε?ολα ροδινα?ελεος!βαρετα θα ητανε! Νορμαλ ειναι! Εμενα, που δεν σε ειχα ξαναδει....μου κανε εντυπωση που ενα τυπακι με ΗΡ2 ειχε σκασει να κανει μαθημα.... και σκεφτομουνα πριν αρχισουμε το μαθημα..."καλα αυτος πηρε το ΗΡ2 και ηρθε μετα να μαθει το χωμα?τοσο λακης ειναι?" αλλα απ οτι καταλαβα μετα μαλλον το αντιθετο παιζει....απλα προφανος οπως κι ολοι οι υπολοιποι που πληρωσαμε να κανουμε το μαθημα....θελαμε να μαθουμε καποια πραγματα ΣΩΣΤΑ....κι οχι οπως λαχει! Το ιδιο ισχυει και με το Staga, ο οποιος το χει το μηχανακι πολυ καλυτερα απο πολλους και σε χωμα και σε ασφαλτο....κι ομως δεν ειναι κανενα κομπλεξαρισμενο οπως ο περισσοτερος κοσμακης εκει εξω που ως ξερολες και υπεροπτες (οι περισσοτεροι δε εχουν το GS για κανενα καφε μονο) λενε..."εγω?σιγα μην παω να κανω μαθημα..." μην τρελενεσαι φιλος.....αλλα anyway καλα εκανες και το μοιραστικες να ξερουμε τι παιζει στην μεγαλη φαμιλια του φορουμ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ε αϊ να χαθείς !!!
Σε περιμένω στο Αγνάντι.. να πάμε μια Επίδαυρο... να σου μάθω τα κόλπα.. |
|
|||
|
|||
πως πεφτεις και σηκωνεσαι αλωβητος?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτη η Επιδαυρο σου εχει παρει τα μυαλα ρε παιδι μου...!!!
σορρυ Ντανυ spam off...!! |
|
|||
|
|||
Δαναέ μη μασάς, στα κύλινδρά σου όπως είπε ο Βασίλης παραπάνω.
Α, και πού 'σαι.. Last edited by yns; 27-09-2011 at 13:38. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ρε συ Δαναε, τι ναι αυτα που διαβαζω;
Ποιος σου εστειλε αυτα τα πμ; Πιστευω οτι εχει νοημα να το γραψεις, γιατι θα πρεπει να ντρεπονται. Λυπαμαι πολυ για αυτα που σου γραψανε και ειλικρινα δεν το περιμενα. Εισαι πραγματικα ενας οδηγος που συνεχεια θελει να μαθαινει και φαινεται αυτο. Αγνοησε τους φιλε και συνεχισε να κανεις αυτο που αγαπας. Προκειται καθαρα για κομπλεξικους ανθρωπους και δεν χρειαζεται ν ασχολεισαι. |
|
|||
|
|||
Δαναέ περνώ το θαρος .. και επειδή είμαι και λίγο ρομαντικός σε αυτά τα θέματα… ( αγώνες )θα ήθελα να πω ότι ο αείμνηστος Meoni είναι ένας θρύλος του Dakar … έτσι για να ξέρουμε… και να αλλάξουμε και λίγο το κλίμα της κουβέντας ….
Fabrizio Meoni - webBikeWorld τουλαχιστον ξυρισε το κεφαλι σου.... |
|
|||
|
|||
|
|
|