|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS forum "στο περίπτερο 313" ....(έκθεση μοτοσικλέτας 2009)
Είμαι ένας από τους πολλούς που επισκέπτηκαν χθες την έκθεση.Τα συγχαρητήρια μου και πάλι στα παιδιά που πραγματικά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή αν έλεγα ότι το περίπτερο του φορουμ είναι ίσως και το καλύτερο εκεί.Με τις κούκλες μοτοσυκλέτες που διακοσμούν το χώρο(ΗP2,G450X,F800GS,R1200GS Adventure και R1200 RT) και θαύμαζες,με την κατάλληλη μουσική και φωτισμό που υπήρχε στο περίπτερο του GS Forum.
Χαρά και συγκίνηση που γνώρισα από κοντά τον Βασίλη Ορφανό.Ένας απλός άνθρωπος που σε αντιμετωπίζει σαν φίλο και ομοϊδεάτη.Με διάθεση για μοτοκουβεντούλα, φωτογραφίες και βέβαια αυτόγραφα σε μία μεγάλη και εντυπωσιακή αφίσα.Κλείνω με κάποιες φωτογραφίες. Μπράβο και πάλι μπράβο παιδιά! Ντινόπουλος-vtheo-Κώστας_366-lempoi.Kαφεδάκι κόντα στο περίπτερο του φόρουμ. Vtheo-Βασίλης Ορφανός-Lempoi XR450cc - το μάχιμο Dakar μηχανάκι του Ορφανού Πάνος Μιχαλόπουλος από την Ταινία τα τσακάλια.... Και η ασφάλτινη καψούρα μου.... busa...... |
|
|||
|
|||
Την Παρασκευη θα παμε με το κουμπαρακι τον danao στην εκθεση.Θα τα πουμε εκει.
|
|
|||
|
|||
Να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου..
Η έκθεση μικρή αυτή την χρονιά, λόγω ότι την κάνουν τα μαγαζιά και όχι οι εταιρίες. Αρκετός εξοπλισμός σε μπουφάν, κράνη κ.λ.π. Το περίπτερό μας όμορφο και πολύ καλά στημένο. Πολύς ο κόσμος που περνά, ρωτά και λύνει απορίες του. Ένα ευχαριστώ και από εμένα στους χορηγούς. Πραγματικά όπως είπε και ο vteo το περίπτερο είναι κουκλί. Χάρηκα που είδα και τα παιδιά, γιατί καιρό είχα να τους πειράξω... και πάλι μπράβο παδιά για την προσπάθειά σας και τον χρόνο σας... Δίπλα, ο Βασίλης Ορφανός, ένα απλό παδί, που χαίρεται να σου εξηγεί πράγματα. Μπράβο Βασίλη και από εδώ, για την υπομονή σου, τον αγώνα σου, και την θέλησή σου, και να ξέρεις ότι πολύς κόσμος είναι μαζί σου, και δεν είναι όλοι χαρτογιακάδες που τους χαλάς την πιάτσα... Η ελευθερία που διδάσκεις, δείχνει τον μεγάλη δύναμη που έχει ο άνθρωπος.. Άντε παιδιά, καλή δύναμη και για του χρόνου... υστ. φεύγοντας, ένα όμορφο ktm adve καμάρωνε.. αλλά δέστε ένα όμορφο αυτοκόλητο που ``φορούσε`` |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
βρε κανένα μοντελάκι δεν βάλατε ??? πάλι τις βρομοφατσες σας θα βλέπομε ????? |
|
||||
|
||||
...μας υποσχέθηκε ο Ντινόπουλος ότι θα φέρει "μοντέλα" αλλά ....... μάλλον με τα "αυτά" στο χέρι θα μείνουμε .... ...τα προσπέκτους ....εννοώ .... .
|
||||
|
||||
...... με τον Βασίλη Ορφανό στο περίπτερό μας .... .
|
|||
|
|||
μπράβο σε ολους οσους εκαναν κατι για το περπτερο συντομα θα ερθω να σας δω απο κοντα
και παλι μπράβο!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS forum "αναβαθμίζεται" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 16 | 14-05-2009 02:51 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 22 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 25-04-2009 16:19 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 15 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 17-04-2009 03:28 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 8 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 39 | 11-04-2009 18:47 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 1 Απριλίου | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 04-04-2009 20:55 |