|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο "επαγγελματίας" και τα ΚΟΡΟΪΔΑ που πέθαναν
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ελα ρε συ ......γιατι μου το χάλασες;
|
|
|||
|
|||
Είμαι μαρτυριαρης....
|
|
|||
|
|||
πες μας και τι εννοείς με το ποστ σου.....να καταλάβουμε κ μεις
γιατί απομόνωσες μια παράγραφο αλλά δεν πρόσεξες που έβαλα το (,)..........αν κατάλαβα καλά Last edited by z_atomic; 19-06-2012 at 21:36. |
|
|||
|
|||
απλώς υποδεικνύω στο φίλο που αναφέρει ότι έχουν πρόβλημα τα λάστιχα, ότι ήδη από το αρχικό σου ποστ έχεις κάνει μνεία στον έμπορο και έχεις διαβεβαίωση απ αυτόν για το αντίθετο
|
|
|||
|
|||
και να ήταν μόνο αυτό; έπρεπε να βάλεις και άλλες 5 παραγράφους.... αστο από όπου και να το πιάσεις βρωμάει
|
|
|||
|
|||
ρε Ζηση σκεφτηκες χωρις να μπεις σε ολη αυτη τη διαδικασια με το να χαλας χρονο και χρημα να ζητησεις και μια γνωμη απο την εταιρια που τα εισαγει στην ελλαδα? απο εκει θα σου ελεγαν κατ' αρχας αν τα αγοραζει απο εκει ο εμπορος και κατα δευτερο μπορει να εβγαζες μια ακρη ..
|
|
|||
|
|||
Δεν θα βγαλεις ουτε εκει ακρη τισ ιδιες π@π@ριες θα σου λενε.....Αυριο το πρωι που θα ειμαι στο μαγαζι παρε με ενα τηλ να σου δωσω το τηλ του υπουργειου και το ονομα της Κ. που θα μιλησεις(θα κανεις καταγγελια) και τα υπολοιπα θα τα κανει αυτη
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν το πας όμως βήμα βήμα περιμένεις έστω και σε μια στιγμή κάποιος να δείξει τσίπα επαγγελματισμού..... το ένα βήμα έφερε το άλλο και η μια εβδομάδα έγιναν 2 μήνες τώρα αν τα παίρνει από εκεί ή όχι εμένα ειλικρινά δεν με απασχολεί. εγώ πήρα από κάποιον ελαστικά δεν δούλευαν και ζήτησα το αυτονόητο....να τα αντικαταστήσει όπως κάνει κάθε έμπορος με ελαττωματικά προϊόντα. το σίγουρο είναι ότι "παίρνει" από εμάς χρήματα για να προσφέρει προιον συνοδευόμενο απο τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Ενα απλό πράγμα ήθελα να κάνω, να αλλάξω ελαστικά και όχι να καταλήξω ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΜΠΕΚΑΣ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|